Το πιο ακριβό SUV στην ιστορία της BMW

Ένα ολοκαίνουριο μοντέλο το οποίο θα λανσαριστεί με την ονομασία ΧΜ και τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας, είναι έτοιμη να αποκαλύψει η βαυαρική φίρμα

  • -
  • -

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του πολυαναμενόμενου SUV, το οποίο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου. Αρχικά θα παρουσιαστεί ως πρωτότυπο, με την έκδοση παραγωγής να είναι έτοιμη στα τέλη του επόμενου έτους και την κατασκευή να ξεκινά τον Δεκέμβριο του 2022 στο εργοστάσιο του ομίλου στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Το plug-in υβριδικό SUV με κωδική ονομασία G09 εξελίσσεται από το περιβόητο τμήμα Μ και τοποθετείται πάνω από την Χ7. Κάνει χρήση ενός πρωτοποριακού εξηλεκτρισμένου συνόλου και όπως έχει διαρρεύσει συνδυάζει τον V8 twin turbo κινητήρα 4,4 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα. Η συνδυαστική ισχύς λέγεται πως είναι μεταξύ 650 και 700 ίππων, προσφέροντας εκπληκτικές επιδόσεις για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Η σχεδίαση του αμαξώματος είναι άκρως επιθετική, με την τεράστια μάσκα, τη φωτιζόμενη γρίλια και τα λεπτά φωτιστικά σώματα να κλέβουν την παράσταση. Η υψηλή αισθητική, η κομψότητα και η πολυτέλειας κυριαρχούν στο σαλόνι, με τη BMW να προικίζει το αυτοκίνητο με καινοτόμες τεχνολογίες.

 Φυσικά, η XM θα είναι το κορυφαίο και πιο ακριβό μοντέλο στην πολύχρονη ιστορία της BMW.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...