Το SUV που ξεπέρασε το 1 εκατ. πωλήσεις

Πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το 3008 αποτελεί ένα από τα best seller μοντέλα της Peugeot κι από τα πρώτα σε πωλήσεις SUV σε όλη την Ευρώπη

  • -
  • -

Η τελευταία γενιά του Peugeot 3008 έχει αναδειχθεί στο απόλυτο success story, πρωταγωνιστώντας στις περισσότερες αγορές της Γηραιάς Ηπείρου. Στη Γαλλία, ηγείται της κατηγορίας του ήδη από τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του. Στην Ευρώπη, είναι δεύτερο σε κατάταξη στη μεγάλη κατηγορία των SUV για το 2021, στην Πορτογαλία αποτελεί το νούμερο 1 SUV, ενώ σε Ιταλία και Ισπανία φιγουράρει στη δεύτερη θέση.

3008 1

Η ζήτηση για το γαλλικό μοντέλο είναι αρκετά μεγάλη, με την παραγωγή στο εργοστάσιο του Sochaux να έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο μονάδες. Το αυτοκίνητο ορόσημο ήταν ένα 3008 Hybrid σε μπλε απόχρωση και στην πλούσια εξοπλιστικά έκδοση.

3008 2

Σύμφωνα με την Peugeot, το μεγαλύτερο ποσοστό πωλήσεων παγκοσμίως αφορά σε πολύ πλούσιες εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο, γεγονός το οποίο αναδεικνύει και τη μετάβαση της μάρκας στην premium κατηγορία. Επίσης, σημαντικό είναι το γεγονός πως το SUV έχει έναν από τους υψηλότερους δείκτες συνολικής ικανοποίησης πελατών πανευρωπαϊκά.

3008 4

Οι υποψήφιοι αγοραστές το επιλέγουν για τον σύγχρονο σχεδιασμό του, τη δυναμική εμφάνιση, την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το μοντέρνο εσωτερικό όπου δεσπόζει το i-Cockpit με τις ψηφιακές οθόνες και την ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής. Τέλος, πολύ μεγάλο ρόλο παίζει το ότι προσφέρεται ως Plug In Hybrid και κίνηση στους 2 ή τους 4 τροχούς, καθώς και με κινητήρες εσωτερικής καύσεως, συνδυάζοντας την οδηγική απόλαυση με τις επιδόσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...