H Citroën προσφέρει «Δέσμευση Τιμής» σε όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά της

Οι πελάτες της Citroën θα περιμένουν ξέγνοιαστοι το νέο τους αυτοκίνητο, γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να αλλάξει η τιμή του μοντέλου που επέλεξαν.

  • -
  • -

Η Citroën πιστή στην εταιρική της υπογραφή “Inspired By You”, είναι μία Μάρκα που τολμά και καινοτομεί, που συνδέεται άρρηκτα με τους ανθρώπους στην καθημερινή τους ζωή και τη μετακίνησή τους, ενώ παράλληλα δημιουργεί προϊόντα και υπηρεσίες που κάνουν εύκολη την απόκτηση και τη χρήση ενός νέου αυτοκινήτου. Σε αυτό το πλαίσιο, δημιούργησε το πρόγραμμα “CITROËN DEAL NOW”.

Οι διαρκείς ανατιμήσεις και η περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω της αρρυθμίας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας.

Η Citroën Hellas αντιλαμβανόμενη τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά αυτοκινήτου, με το πρόγραμμα “CITROËN DEAL NOW”, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της Μάρκας που προβαίνουν σε παραγγελία να “δεσμεύσουν” τη λιανική τιμή αγοράς.

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν είτε Online ή στις Εκθέσεις Citroën σε όλη την Ελλάδα, να πραγματοποιήσουν test drive και να κλείσουν το δικό τους Citroën Deal Now, με δέσμευση τιμής! Το πρόγραμμα ισχύει για όλα τα μοντέλα της Citroën με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και στα 100% ηλεκτρικά και Plug-in Hybrid!

Η Citroën για πάνω από 100 χρόνια εμπνέεται από τη διαρκή επιθυμία των ανθρώπων για μετακίνηση και ελευθερία, συνδυάζοντας τεχνολογία, άνεση και αυθεντικότητα για να ξεπεράσει κάθε προσδοκία! Έτσι επιβεβαιώνει την εταιρική της δέσμευση και καλύπτει πλήρως τις επιθυμίες των πελατών της για απαράμιλλη ευκολία και ηρεμία σε κάθε διαδρομή, σεβόμενη πάντα τους πελάτες της.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, οπότε είναι μία μοναδική ευκαιρία να επιλέξετε το δικό σας ολοκαίνουργιο Citroën!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroën ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroën, ή αυτή την ιστοσελίδα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...