Πρώτο σε πωλήσεις B-SUV με λιγότερα από 21.000€, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και χώρο αποσκευών 434 lt. Ποιο είναι;

Τα κάνει όλα και συμφέρει, παραμένοντας ένα από τα ομορφότερα μέλη της κατηγορίας

  • -
  • -

Εάν ανήκεις στην συντριπτική πλειοψηφία των επίδοξων αγοραστούν που θέλουν το επόμενο τους μοντέλο να «τσεκάρει» όσο το δυνατόν περισσότερα κουτάκια χωρίς να κοστίζει πολλά και να είναι μέλος μίας εκ των δύο πιο πολυπόθητες κατηγοριών της αγοράς, τότε σίγουρο το μοντέλο που επιλέξαμε σήμερα σίγουρα έχει περάσει από την «λίστα» με των υποψηφίων.

Πρόκειται για την βασική έκδοση του B-SUV με τις κορυφαίες πωλήσεις στην κατηγορία, ενώ παράλληλα διατηρεί «ακούραστα» την πρώτη θέση στο εβδομαδιαίο Top10 του GOCAR, εδώ και αρκετό καιρό. Χρησιμοποιεί έναν οικονομικό 1.200άρη turbo βενζινοκινητήρα 100 ίππων, ο οποίος καταφέρνει κατανάλωση της τάξης των 4,6 lt/100km, ενώ χάρη στα 105 g/km εκπομπών CO2 απαλλάσσεται και από το κόστος των Τελών Κυκλοφορίας. Το κορυφαίο; Φέρει ένα από τα πιο εντυπωσιακά και μοντέρνα design στο segment, με την τιμή να βρίσκεται στις μόλις 20.800 ευρώ!

Φυσικά τόση ώρα μιλάμε για την βασική έκδοση S&S Active του Peugeot 2008 για την οποία μπορείτε να μάθετε τα πάντα πατώντας εδώ.

Αν τώρα θέλετε να δείτε όλη την γκάμα του επιτυχημένου γαλλικού crossover, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.

 
front

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...