Η Xiaomi ανοίγει 30.000 αντιπροσωπείες αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο

Δυναμική είσοδο στον χώρο των τεσσάρων τροχών κάνει ο κινεζικός τεχνολογικός κολοσσός, έχοντας έναν και μόνο στόχο: Να μετατραπεί σε πρωταγωνιστή της παγκόσμιας αυτοκίνησης

  • -
  • -

Τον περασμένο μήνα η Xiaomi επιβεβαίωσε πως το 2024 θα λανσάρει στην αγορά το πρώτο της αυτοκίνητο, ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Για να μπορέσει να το διαθέσει ωστόσο, χρειάζεται και τις κατάλληλες υποδομές.

Αυτό θα συμβεί με τη δημιουργία καταστημάτων, για την ακρίβεια πρωτοποριακών από πλευράς αισθητικής showrooms που θα προσφέρουν στον πελάτη μια νέα ολιστική εμπειρία εξυπηρέτησης. Όπως αναφέρουν οι Κινέζοι, η Xiaomi θα θέσει εν καιρώ σε λειτουργία περί τις 30.000 αντιπροσωπείες ανά την υφήλιο.

xiaomi car1

Κάθε χώρος θα έχει έκταση περίπου 600 τ.μ. και η φιλοσοφία θα είναι all-in-one. Με απλά λόγια, εκτός από αυτοκίνητα, στις εκθέσεις θα υπάρχουν tablet, smartphone, laptop και λοιπές ηλεκτρονικές συσκευές που διαθέτει η εταιρεία.

Αναμφίβολα, η Xiaomi έχει μεγαλεπήβολους στόχους και προετοιμάζεται ήδη για την επόμενη μέρα, σχεδιάζοντας ένα ολοκληρωμένο δίκτυο. Αρχικά, θα δραστηριοποιηθεί στην τοπική αγορά και εν συνεχεία στις ΗΠΑ και προφανώς στην Ευρώπη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...