Drifting δίχως έλεος με τη Ford Mustang Mach-E των 1.419 ίππων (video)

Ένα πανίσχυρο ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Ένας από τους κορυφαίους drifter στον κόσμο κι ένα μαγικό τοπίο. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει

  • -
  • -

Ο Vaughn Gittin Jr. πήρε την αγωνιστικών προδιαγραφών Ford Mustang Mach-E με τους 1.419 ίππους και ταξίδεψε σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου, στα νησιά Φερόε. Ο δεξιοτέχνης Αμερικανός οδηγός και πρωταθλητής του Formula Drift, σε κάθε ευκαιρία προσφέρει ένα μοναδικό ρεσιτάλ πλαγιολίσθησης, βάζοντας φωτιά στα ελαστικά των οχημάτων που έχει στα χέρια του.

drifting mach e-1

Πρόσφατα και με τις ευλογίες της Ford Performance στην οποία ανήκει, ο Gittin Jr. εξερεύνησε τις  απρόσιτες ακτές των νησιών της βόρειας θάλασσας και τα μαγευτικά υψίπεδα των «Νησιών των Προβάτων» με το πανίσχυρο ηλεκτροκίνητο όχημά του.

Ο σπουδαίος ντρίφτερ πηγαίνει συνεχώς με το πλάι, με τον ήχο του ηλεκτρικού ρεύματος που διαπερνά τους τροχούς που στριγγλίζουν, σε συνδυασμό με τη θέα και τα εξαιρετικά πλάνα, να χαρίζουν ένα θέαμα χολιγουντιανών προδιαγραφών.

drifting mach e-2

Η συγκεκριμένη Mustang Mach-E 1400 εφοδιάζεται με επτά ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης 1.419 ίππων και 3.118 Nm ροπής. Οι μπαταρίες νικελίου-μαγγανίου χωρητικότητας 56,8 kWh ενσωματώνουν ειδικό σύστημα ψύξης ώστε να ψύχονται κατά την αναπλήρωση της ενέργειας. Όλα τα αεροδυναμικά βοηθήματα είναι κατασκευασμένα από συνθετικά υλικά, ενώ το καπό φέρει οργανικές ίνες που χρησιμοποιούνται για ερευνητικούς σκοπούς. Τα φρένα προέρχονται από τη Brembo, το υδραυλικό χειρόφρενο είναι προσαρμοσμένο για drift, όπως και το κιβώτιο.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...