Η Porsche πλέον φορτίζει με ρυθμούς που κάποτε σε έστελναν στο μέλλον! [Video]

Το Back To The Future γίνεται πραγματικότητα

  • -
  • -

Οι φίλοι του σινεμά ίσως να θυμούνται την πολύ χαρακτηριστική τιμή, 1.21 gigawatts. Πρόκειται για την ποσότητα ενέργειας που χρειαζόταν η μηχανή του χρόνου του Dr. Emmett Brown από την ταινία Back To The Future, για να λειτουργήσει. Ο αριθμός μάλιστα είναι τόσο μεγάλος που στην ταινία εξηγεί πως χρειάζεται ένας μικρός πυρηνικός αντιδραστήρας για να παραχθεί τόση ενέργεια. Δεν έχει και άδικο καθώς η Porsche με την αντίστοιχη ποσότητα ενέργειας μπορεί να παρέχει ρεύμα σε 1.042 σταθμούς ταχυφόρτισης.

Ναι καλά καταλάβατε, η ενέργεια που κάποτε σε έστελνε στο μέλλον, πλέον παράγεται από έναν μόλις κατασκευαστή αυτοκινήτων για να παρέχει ρεύμα στα δίκτυα φορτιστών τόσο της Ευρώπης, αλλά και της Αμερικής. Με 372 σταθμούς στη Γηραιά Ήπειρο και άλλους 670 στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, η Porsche είπε να γιορτάσει το επίτευγμα των 1.21 gigawatts συνολικής ισχύος, με την ανακοίνωση μάλιστα να γίνεται στις 21 Οκτωβρίου, την επίσημη “Back To The Future Day”.

Το video που ακολουθεί είναι για τον εορτασμό αυτού του επιτεύγματος από την PorscheΠαρακάτω μπορείτε να δείτε το κλιπ από την αναφορά στα 1.21 gigawatts εντός της ταινίας

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...