Μικρομεσαίο με 150 ίππους, κατανάλωση κάτω από 5 lt/100km και μηδενικά Τέλη! – Ποιο είναι;

Διαθέτει μία από τις πιο ολοκληρωμένες γκάμες κινητήρων. Εμείς διαλέγουμε την ενδιάμεση επιλογή στα diesel σύνολα

  • -
  • -

Μπορεί όλοι, στο κυνήγι της χαμηλής κατανάλωσης να μιλούν για την ηλεκτροκίνηση και τις «άπειρες» αμιγώς ηλεκτρικές ή υβριδικές επιλογές, κάπως έτσι όμως ξεχνούν και τα πιο «παραδοσιακά» σύνολα. Μιλάμε για κινητήρες – συνήθως πετρελαίου – οι οποίοι προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση και ρύπους, ικανοποιητικές επιδόσεις και κορυφαία κατανάλωση.

Ένα αντίστοιχο κινητήριο σύνολο φέρει και το μικρομεσαίο που επιλέξαμε σήμερα, το οποίο χάρη σε ένα 2λιτρο diesel μοτέρ 150 ίππων και 360 Nm ροπής, καταφέρνει αξιοσέβαστες επιδόσεις (8,6 sec για τα πρώτα 100 km/h από στάση και τελική 215 km/h) διατηρώντας την κατανάλωση στα 4,6 l/100km. Παράλληλα απαλλάσσεται και από το κόστος των Τελών Κυκλοφορίας χάρη στις χαμηλές εκπομπές CO2 (119 g/km).

Πρόκειται φυσικά για το Seat Leon, το μικρομεσαίο οικογενειακό που σε κερδίζει αμέσως με τη νεανική του εμφάνιση, την προσεγμένη ποιότητα, τον κορυφαίο εξοπλισμό και τους μεγάλους χώρους. Προσθέστε τώρα και τη σπορ οδική συμπεριφορά και έχετε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στην κλάση!

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την έκδοση 2.0 TDI Style DSG που σας αναφέραμε παραπάνω.

Παράλληλα, εδώ θα βρείτε όλη την γκάμα του ισπανικού μοντέλου που χρησιμοποιεί κυρίως θερμικά σύνολα, ενώ κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε τις εκδόσεις plug-in hybrid του Seat Leon e-Hybrid.

leon

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...