Χάρμα ιδέσθαι οι συλλεκτικές Alfa Romeo Giulia και Stelvio GT Junior

Δύο από τα πιο ελκυστικά αισθητικά αυτοκίνητα της αγοράς αποκτούν ρετρό καταβολές, μαγνητίζοντας με την εμφάνισή τους

  • -
  • -

Λαμβάνοντας έμπνευση από τη θρυλική GT 1300 της δεκαετίας του 1960, οι σχεδιαστές της Alfa Romeo δημιούργησαν μια σπέσιαλ έκδοση των Giulia και Stelvio που θα ενθουσιάσει τόσο τους alfisti όσο και τους λάτρεις των τεσσάρων τροχών γενικότερα.

alfa romeo gt junior1

Οι συλλεκτικές Giulia και Stelvio GT Junior βασίζονται στο επίπεδο εξοπλισμού «Veloce» και χαρακτηρίζονται για το αποκλειστικό χρώματα «Lipari Ochre». Ακολουθούν τη φιλοσοφία της αξεπέραστης GT 1300 Junior, του οχήματος που ενσάρκωσε απόλυτα το πνεύμα της δεκαετίας του 1960, της οικονομικής ανάπτυξης και την πραγματοποίηση των επιθυμιών, όπως ήταν η απόκτηση ενός κομψού σπορ αυτοκινήτου.

alfa romeo gt junior2

Διαβάστε εδώ τη δοκιμή της Giulia Sprint Turbo

Εφοδιασμένα με τον 2λιτρο turbo κινητήρα βενζίνης των 280 ίππων ή τον turbo diesel των 2.2 λίτρων απόδοσης 210 ίππων, εκτός από την εντυπωσιακή απόχρωση «Lipari Ochre» του αμαξώματος, τα αυτοκίνητα διακρίνονται για τις νέας σχεδίασης ζάντες – 21 ιντσών στη Stelvio και 19΄΄ στη Giulia - τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, αλλά και τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες στο εσωτερικό, όπως είναι τα σπορ δερμάτινα καθίσματα με το ραμμένο λογότυπο «GT Junior» στα προσκέφαλα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...