Με πυροτεχνήματα ξεκίνησαν οι παραδόσεις της Bugatti Chiron Super Sport 300+ (video)

Θα κατασκευαστεί σε μόλις 30 μονάδες και η τιμή της ορίστηκε στα 3.500.000 ευρώ χωρίς τους φόρους

  • -
  • -

Στα τέλη Σεπτεμβρίου βγήκαν από το φημισμένο εργοστάσιο του Molsheim στη Γαλλία, οι οκτώ από τις 30 συνολικά μονάδες της ακριβοθώρητης Chiron Super Sport 300+, της νεότερης έκδοσης του hypercar της Bugatti.

bugatti chiron 300 1

Τα δύο πρώτα αυτοκίνητα μόλις παραδόθηκαν στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην αντιπροσωπεία Miller Motorcars στο Κονέκτικατ. Για να γιορτάσουν την παραλαβή, οι ιδιοκτήτες της εμπορίας πραγματοποίησαν ένα μικρό σόου με πυροτεχνήματα, βεγγαλικά και πυρσούς.

Η Chiron Super Sport 300+ είναι η πιο ακριβή, πιο ισχυρή και πιο σπάνια εκδοχή του εξωτικού τετράτροχου της γαλλικής φίρμας. Τροφοδοτείται από τον γνωστό W12 κινητήρα χωρητικότητας 8.0 λίτρων με τα τέσσερα turbo, αποδίδοντας 1.576 ίππους και 1.600 Nm ροπής. Οι επιδόσεις κόβουν την ανάσα, με τα 0-100 να έρχονται σε 2,8 δευτερόλεπτα και τα 0-200 σε μόλις 5,8΄΄.

bugatti chiron 300 2

Ο ήχος σε κάθε βύθισμα του ποδιού στο γκάζι ακούγεται σαν βρόντημα και ο οδηγός νιώθει τα σωθικά του να μετατοπίζονται. Η βελόνα του κοντέρ ανεβαίνει με αστραπιαίους ρυθμούς πριν τερματίσει ηλεκτρονικά στα 480 χλμ./ώρα.

Φυσικά, η Bugatti Chiron Super Sport 300+ απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς πελάτες, με την τιμή της να ορίζεται στα 3, 5 εκατομμύρια ευρώ χωρίς τους φόρους κάθε χώρας.

Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα που βλέπουμε στο βίντεο είναι βαμμένα σε Jet Black χρώμα, με μπόλικες δόσεις γυμνού ανθρακονήματος, συνοδευόμενες από τις πορτοκαλί λωρίδες Jet Orange.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...