Οι παραγγελίες για το VW ID.3 έχουν ξεπεράσει τις 144.000 στην Ευρώπη

Οδεύει ολοταχώς προς την κορυφή των πωλήσεων στη Γηραιά Ήπειρο, με τη ζήτηση να είναι εκπληκτική

  • -
  • -

Το μικρομεσαίο αμιγώς ηλεκτροκίνητο hatchback της Volkswagen εξελίσσεται στο απόλυτο best seller, ωστόσο, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για τη γερμανική φίρμα, είναι το νέο κοινό που προσέλκυσε.

vw id.3-1

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της VW, μέχρι στιγμής οι παραγγελίες για το ID.3 έχουν ξεπεράσει τις 144.000 στην Ευρώπη. Το 50% αυτών, δηλαδή οι 70.000 αγοραστές είναι ολοκαίνουριοι πελάτες για τη μάρκα και μάλιστα νεαροί σε ηλικία σε μεγάλο ποσοστό.

Προκειμένου να ανταπεξέλθει στη ζήτηση, η εταιρεία έχει αυξήσει την παραγωγή του αυτοκινήτου, κατασκευάζοντας τουλάχιστον 1.200 μονάδες ημερησίως στα εργοστάσιά της σε Δρέσδη και Zwickau.

Οι οδηγοί δείχνουν εντυπωσιασμένοι από το ID.3, γεγονός που αποτυπώνεται από τις παραδόσεις σε μεγάλες αγορές. Σε Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία και Ελβετία, αναρριχήθηκε στην 1η θέση των ταξινομήσεων στο σύνολο των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

vw id.3-2

Αυτό που τους κάνει μεγάλη εντύπωση είναι η καταλληλόλητά του σε καθημερινή χρήση, η διαχείριση της μπαταρίας από το ηλεκτρικό σύνολο, η άνεση στις μετακινήσεις και οι καινοτόμες τεχνολογίες του.

Στην Ελλάδα, το VW ID.3 προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις, με μπαταρίες ενεργειακού περιεχομένου 45, 58 και 77 kWh και αυτονομία από 330 έως 550 χιλιόμετρα με μια πλήρη φόρτιση. Όσο για τις τιμές, ξεκινούν από 28.100 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής επιδότησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...