Αυτό πλέον δεν είναι παιχνίδι!

Η κατάσταση με τα social media και ειδικά με το TikTok έχει ξεφύγει, με τους χρήστες να ξεπερνούν κάθε όριο στον βωμό των κλικς

  • -
  • -

Πού μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος για τα likes; Τι πράττει για να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία του στο ατέρμονο παιχνίδι της προβολής; Όπως αποδεικνύεται, είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα, αδιαφορώντας πλήρως για τους συνανθρώπους του, ακόμη και για την ίδια τη ζωή.

Το νέο παιχνίδι στο TikTok το οποίο έχει γίνει viral, αφορά κάτι τρομακτικό επικίνδυνο. Νεαροί, εθισμένοι στα social media και θύματα της ψεύτικης πραγματικότητας, έχουν φτάσει στο σημείο να αφαιρούν τα μπουλόνια από τα αυτοκίνητα ανυποψίαστων οδηγών μόνο και μόνο για να διασκεδάσουν και να ανεβάσουν το αποτέλεσμα στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

tik tok

Το πρωτοφανές challenge που έγινε μόδα στις ΗΠΑ και δυστυχώς επεκτείνεται ταχύτατα σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων είναι και η Ελλάδα, ονομάζεται «Lug Nut Challenge».

Οι νεαροί λοιπόν, προσεγγίζουν ένα όχημα τυχαία. Αφού ξεβιδώσουν τα μπουλόνια από τον ή τους τροχούς, κρύβονται και με τα κινητά τους καταγράφουν την εξέλιξη του αδιανόητου παιχνιδιού τους. Στόχος τους είναι ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο, ώστε να ανεβάσουν το ατύχημα.

Μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί αρκετά περιστατικά, χωρίς ευτυχώς θύματα. Οι Αρχές προσπαθούν να περιορίσουν τη νέα «τρέλα» των χρηστών του TikTok, η οποία έχει φτάσει και στη χώρα μας.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...