Η e.GO παρουσίασε το καινοτόμο ηλεκτρικό e.GO Life στην Ελλάδα

Διαβάστε πότε ξεκινούν οι παραγγελίες και πότε είναι η εκτιμώμενη παράδοση των πρώτων μοντέλων

  • -
  • -

Η γερμανική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων, Next.e.GO Mobile SE, παρουσίασε το καινοτόμο και μοναδικά σχεδιασμένο ηλεκτρικό e.GO Life κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Αθήνα. Η e.GO γνωστοποίησε πως η παραγωγή του αυτοκινήτου έχει ήδη ξεκινήσει στο εργοστάσιο της Γερμανίας, ενώ σύντομα θα αρχίσουν οι προπαραγγελίες του αυτοκινήτου. Μάλιστα, τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους μέχρι το τέλος του 2022.

 
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ e.GO Life ΕΔΩ



Ως γνωστόν, η εταιρεία έχει ανακοινώσει πως το ηλεκτρικό της αυτοκίνητο θα παράγεται και στην Ελλάδα. Επιπλέον, αποκαλύφθηκε πως η e.GO σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα διεθνές Customer Experience Center και R&D για την έρευνα των επιπτώσεων των μπαταριών και του θερμού κλίματος στη χώρα. Φυσικά, θα αναπτυχθεί δίκτυο, υποδομές πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, για να υποστηρίξει την επέκτασή της στην Ελλάδα.

 


Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το e.GO Life, ενώ το παρών έδωσε ο Dr. Ulrich Hermann, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Next.e.GO Mobile SE. Με τη σειρά του παρουσίασε μία ολοκληρωμένη επισκόπηση του αυτοκινήτου και της ανατρεπτικής ιδέας παραγωγής του μέσω micro factory, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι για την έναρξη της πορείας μας στην Ελλάδα, με την παρουσίαση ενός ξεχωριστού ηλεκτρικού αυτοκινήτου πόλης που ταιριάζει απόλυτα στην ελληνική αγορά και τον έντονο τρόπο ζωής της, ενώ παράλληλα θα συνεισφέρουμε στην επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας και απαλλαγής από εκπομπές ρύπων».

Η e.GO σύντομα θα ξεκινήσει περιοδεία στην Ελλάδα, που θα περιλαμβάνει εκθέσεις αυτοκινήτων και δραστηριότητες σε κεντρικά σημεία της πόλης. Στα σημεία έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν το αυτοκίνητο, να πραγματοποιήσουν test-drive και να υποβάλλουν την προπαραγγελία τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...