H MINI υπόσχεται ότι θα μας δείξει κάτι συναρπαστικό τον Οκτώβρη

Αν υπάρχει μια μάρκα που γνωρίζει στο 100% τον τρόπο να φτιάξει κάτι πραγματικά ενδιαφέρον, τότε αυτή είναι η MINI.

  • -
  • -

Τα τελευταία χρόνια η MINI επαναπροσδιορίζει την ταυτότητά της στην αγορά φέρνοντας μοντέλα που δεν θα σκεφτόμασταν ποτέ με τα σήματά της. Μια από τις τελευταίες προσθήκες είναι το ηλεκτρικό Cooper SE που συνδυάζει το πνεύμα της μάρκας με την ηλεκτροκίνηση, ενώ ετοιμάζει κι άλλα ενδιαφέροντα πράγματα, όπως φροντίζει να μας ενημερώσει.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ MINI COOPER SE 

Πιο συγκεκριμένα, μέσα στον Οκτώβρη η MINI θα μας δείξει κάτι νέο, κάτι πραγματικά συναρπαστικό και οι δηλώσεις της… σταματούν εκεί. Δεν διευκρινίζει τίποτα περισσότερο και απλά μας αφήνει με την περιέργεια στην αναμονή. Παράλληλα, δεν υπάρχει και κάποια ένδειξη που να μας δίνει κάποιο στοιχείο. Αν ξέραμε κάτι ίσως να μπορούσαμε να μαντέψουμε, αλλά δυστυχώς δεν έχει διαρρεύσει τίποτα για τα επερχόμενα σχέδια της φίρμας.

Λέγεται, ωστόσο, ότι η έκπληξη ίσως να αφορά μια πιο σκληροπυρηνική έκδοση του ηλεκτρικού MINI. Φυσικά αυτό δεν αποτελεί επίσημο στοιχείο, μόνο μια (σχετικά αβάσιμη) φήμη που ακούγεται έντονα. Όντως, μια John Cooper Works έκδοση του Cooper SE θα ήταν επίκαιρη αφού συνδυάζει την ηλεκτροκίνηση (η MINI έχει δηλώσει τις προθέσεις της να μετατραπεί σε αμιγώς ηλεκτρική φίρμα στη δεκαετία του 2030) με τον παραδοσιακά σπορ και διασκεδαστικό χαρακτήρα των μοντέλων της MINI.

Για την ώρα όμως αφήνουμε τις εικασίες αφού μπορεί η να μην ετοιμάζουν τίποτα τέτοιο. Το project ίσως να αφορά κάτι εντελώς διαφορετικό ή μπορεί να μην είναι καν ένα νέο μοντέλο, παρά μόνο μια προσθήκη στην γκάμα. Παρακάτω ακολουθεί η εικόνα που ανέβασε η MINI στα social media. Αναμονή και… βλέπουμε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...