Καθαρόαιμο off-roader με κατανάλωση 3,5lt/100km και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας – Ποιο είναι;

Ικανό να πάει σε μέρη που ελάχιστα μοντέλα παραγωγής μπορούν

  • -
  • -
Καθαρόαιμο off-roader με κατανάλωση 3,5lt/100km και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας – Ποιο είναι;

Εμβληματική μάρκα και εμβληματικό μοντέλο στην off-road κοινότητα, το οποίο πλέον επηρεάζεται από τις τάσεις της εποχής και ενστερνίζεται τον εξηλεκτρισμό. Μπορεί όχι ολοκληρωτικά, τουλάχιστον προς το παρόν, αλλά με υβριδική τεχνολογία plug-in, η οποία χαρίζει απόδοση της τάξης των 381 ίππων, χωρίς το κόστος των παλιομοδίτικων, «λαίμαργων» κινητήρων μεγάλου κυβισμού.

Χάρη στον συνδυασμό ενός βενζινοκινητήρα 2 λίτρων με 2 ηλεκτροκινητήρες, το 2 τόνων αμάξωμα καταφέρνει να κινηθεί σε ρυθμούς που δεν συμβαδίζουν με το μέγεθος του (0-100 km/h σε 6,4 sec), ενώ παράλληλα χαρίζει αξιοζήλευτες τιμές κατανάλωσης και εκπομπών (3,5 lt/100km και 79 g/km), με αποτέλεσμα να απαλλάσσεται και από το κόστος των τελών κυκλοφορίας.

Εσείς βρήκατε για ποιο μιλάμε; Μα φυσικά για την νέα plug-in hybrid έκδοση του διάσημου Jeep Wrangler, το οποίο προσθέτοντας το 4xe στον τίτλο του καταφέρνει τα όσα προαναφέραμε και ακόμη περισσότερα.

Διαβάστε την αναλυτική δοκιμή του μοντέλου εδώ, ενώ αν πατήσετε εδώ θα δείτε αναλυτικά όλη την γκάμα με τις διαθέσιμες εκδόσεις.

front

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...