Ποιο από τα 4 νέα μοντέλα που δοκιμάσαμε στα World Car Awards Test Drives θα θέλατε να οδηγήσετε; Δείτε τι ψηφίσατε

Τα μικρά GTI με αγωνιστικές καταβολές συνεχίζουν να μας εξιτάρουν, όπως και εσάς, που το αποδείξατε με την ψήφο σας.

  • -
  • -

Δύο μικρά GTI με στοιχεία από το WRC και δύο πολλά υποσχόμενα, ηλεκτρικά μοντέλα, έτοιμα να κάνουν τη δική τους εμπορική επιτυχία. Ποια είναι όμως η προτίμηση του κόσμου; Αν ανοίξεις οποιαδήποτε σελίδα με θέμα το αυτοκίνητο θα διαβάσεις πάρα πολλά θέματα για την ηλεκτροκίνηση που έρχεται και άλλα τόσα, για τους κινητήρες εσωτερικής καύσης που μας κουνάνε το μαντήλι. Εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος: υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στα επίκαιρα ηλεκτρικά και τα ξεπερασμένα βενζινοκίνητα; Όχι μόνο υπάρχει, αλλά η βενζίνη κερδίζει με διαφορά.

Το Toyota GR Yaris αποτελεί ένα από τα πολυσυζητημένα αυτοκίνητα της χρονιάς, ενώ το Hyundai i20 N που μόλις ήρθε και στη χώρα μας, αναλαμβάνει να δώσει λύση σε όποιον ψάχνει ένα πραγματικά σπορ αυτοκίνητο χωρίς να χρειαστεί να βάλει πωλητήριο στο σπίτι του ώστε να το αποκτήσει. Αμφότερα έχουν αγωνιστικές καταβολές χάρη στην εμπλοκή της Toyota και της Hyundai στο WRC, στην περίπτωση του GR Yaris όμως, η σύνδεση είναι ακόμη πιο άμεση χάρη στην τετρακίνηση και την υψηλότερη ισχύ των 261 ίππων.

Ο Μιχάλης Γεωργιάδης τα οδήγησε στο πλαίσιο των World Car Awards Test Drives και μας μετέφερε τις εντυπώσεις του. Το ίδιο συνέβη και με τα ηλεκτροκίνητα Kia EV6 και Polestar 2. Στη συνέχεια πήραμε και τα τέσσερα αυτοκίνητα, σας παραθέσαμε ένα άρθρο μέσα από το οποίο μπορούσατε να δείτε τα βίντεο με τις εντυπώσεις του Μιχάλη και σας ζητήσαμε να ψηφίσετε ανάμεσά τους για το ποιο θα θέλατε να οδηγήσετε.

Τα δύο σπορ μοντέλα επικράτησαν ξεκάθαρα, συγκεντρώνοντας το μεγαλύτερο μέρος των ψήφων σας. Το Hyundai i20 N είναι ο τελικός νικητής με 36% ποσοστό, αφήνοντας πίσω του το Toyota GR Yaris, με πολύ μικρή διαφορά, στο 34%.

Πιο αναλυτικά

Hyundai i20 N: 36%

Toyota GR Yaris: 34%

Kia EV6: 18%

Polestar 2: 12%

*τα ποσοστά ισχύουν τη στιγμή συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή το αφιέρωμα είναι live, τα νούμερα ενδέχεται να αλλάξουν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...