Το 1ο Επιχειρηματικό Forum Αυτοκινήτου είναι γεγονός – Δες τι χρειάζεται για να δηλώσεις συμμετοχή

Μάθε που και πότε θα πραγματοποιηθεί, αλλά και ποια θέματα θα συζητηθούν

  • -
  • -
Το 1ο Επιχειρηματικό Forum Αυτοκινήτου είναι γεγονός – Δες τι χρειάζεται για να δηλώσεις συμμετοχή

Στις 4 Οκτωβρίου, στη Λίμνη της Βουλιαγμένης, η diaplous s.s.d.a. Ltd με την υποστήριξη του AUTOHAUS, του εξειδικευμένου περιοδικού από το χώρο του αυτοκινήτου, που ανήκει στο Springer Automotive Media και της TÜV SÜD Auto Partner, οργανώνει με την Αιγίδα και Υποστήριξη του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ένα Επιχειρηματικό Forum Αυτοκινήτου με θέμα τις μελλοντικές εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου και της μετακίνησης αλλά και της αγοράς γύρω από αυτό. Κύριοι ομιλητές, τρία διακεκριμένα στελέχη του Γερμανικού χώρου του αυτοκινήτου.

Ο κύριος Jürgen Stackmann έχει διατελέσει CEO  και μέλος του Δ.Σ. της VW/Seat καθώς και της Ford Motor Germany, είναι πλέον κύριος ομιλητής του Institut für Automobilwirtschaft (IfA), αλλά και στέλεχος του diconium, του κορυφαίου φορέα προώθησης της ψηφιακής τεχνολογίας στην αυτοκίνηση. Στις 4 Οκτωβρίου, θα βρίσκεται στη λίμνη της Βουλιαγμένης, ως κεντρικός ομιλητής στο Forum  εστιάζοντας στα εξής:

•          Η μελλοντική εικόνα της αυτοκίνησης

•          Επίδραση του e-mobility στις πωλήσεις και το after sales

•          Αυτόνομη οδήγηση - έρχεται το τέλος της οδήγησης?

•          Το τέλος της ιδιοκτησίας στην αυτοκίνηση, πόσο κοντά - πόσο μακριά?

Μαζί του θα βρίσκεται ο κος  Ralph Meunzel, διοικητικό στέλεχος του Autohaus, Springer Automotive Media. Η εκδοτική επιχείρηση με αποκλειστικό αντικείμενο τη βιομηχανία του αυτοκινήτου, βρίσκεται στο Μόναχο, από όπου παρακολουθεί, καταγράφει και πληροφορεί την παγκόσμια αγορά για τις εξελίξεις στον χώρου του αυτοκινήτου της Γερμανίας τα τελευταία 30 χρόνια. Το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου, δεν θα είναι εκείνος που θέτει τις ερωτήσεις αλλά ο άνθρωπος που θα τις απαντήσει. 

Τους παρουσιαστές του υπό διαμόρφωση νέου τοπίου στη μετακίνηση, συμπληρώνει ο Patrick Fruth CEO του TÜV SÜD Auto Service, του μεγαλύτερου φορέα πιστοποίησης, εγκρίσεων τύπου νέων μοντέλων αυτοκινήτων και διενέργειας περιοδικών ελέγχων αυτοκινήτων στον κόσμο και στρατηγικό συνεργάτη της αυτοκινητοβιομηχανίας από τη γέννησή της στη Γερμανία. Από τη δική του αυτή σκοπιά, θα φωτίσει πτυχές της νέας κατάστασης, με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και τις απαιτούμενες διασφαλίσεις.

Κάθε στέλεχος του χώρου του αυτοκινήτου γνωρίζει την κρισιμότητα της σωστής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης, αναγνωρίζει ότι η εξέλιξη αυτή μπορεί να προβληματίσει ή και να σοκάρει, είναι όμως ο μόνος τρόπος για να γεννήσει τις νέες ιδέες που θα εξασφαλίσουν την επιτυχημένη προσαρμογή στις νέες συνθήκες.

Χρυσοί Χορηγοί και πολύτιμοι παραστάτες της εκδήλωσης οι ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε., Toyota και Lexus.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, αλλά και για να δηλώσετε συμμετοχή θα μπείτε εδώ.

Κόστος Ατομικής Συμμετοχής: € 295

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...