Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός τράπερ Mad Clip – Οι εικόνες του οχήματος σοκάρουν

Το δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες

  • -
  • -

Σε τραγικό δυστύχημα έχασε την ζωή του ο γνωστός τράπερ Mad Clip ή αλλιώς Πίτερ Αναστασόπουλος στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο του 34χρονου, μία Porsche 911, εξετράπη της πορείας του στο ρεύμα προς Πειραιά, με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά σε μία κολώνα φωτισμού και στην συνέχεια σε ένα δένδρο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Οι εικόνες από τον τόπο του ατυχήματος μιλούν από μόνες τους, με την παραμόρφωση του οχήματος από την σφοδρή πρόσκρουση να υποδηλώνει πως η ταχύτητα πριν το μοιραίο ήταν αρκετά υψηλή. Μάλιστα, τα σωστικά μέσα χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες πριν καταφέρουν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο τράπερ, ο οποίος στην συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του. Όπως έγινε αμέσως γνωστό από την πυροσβεστική στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα και απεγκλώβισαν τον οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του. Δείτε την ανάρτηση του Πυροσβεστικού Σώματος στο twitter εδώ.

Ο Mad Clip φαίνεται πως επέστρεφε στο σπίτι του από γάμο στον οποίο είχε παρευρεθεί, με πολλά στιγμιότυπα από το γεγονός να έχουν ανεβεί νωρίτερα στον λογαριασμό του στο Instagram.

madclip_troxaio-2

madclip_troxaio-3

 Πηγή φωτογραφιών: naftemporiki, in

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...