Νέο Kia Sportage: Πότε έρχεται στην Ελλάδα

Το πιο εντυπωσιακό Sportage που είδαμε ποτέ σύντομα θα βρίσκεται επί ελληνικού εδάφους.

  • -
  • -

Ένα από τα μοντέλα που έπαιξαν πολύ βασικό ρόλο στη μεταμόρφωση της Kia τα τελευταία χρόνια, είναι το Sportage. Το δημοφιλές SUV στις πρώτες δύο γενιές του ακολουθούσε μια ελαφρώς συντηρητική γραμμή, η οποία άλλαξε άρδην στην τρίτη και αυτή με τη σειρά της, παρέδωσε τη σκυτάλη στην τέταρτη. Πλέον, έχει έρθει η ώρα να υποδεχτούμε την πέμπτη γενιά.

Ακόμη και με τα σύγχρονα δεδομένα του Kia Sportage, το νέο μοντέλο εντυπωσιάζει από κάθε πλευρά που το κοιτάζεις. Σχεδιασμένο αποκλειστικά για την ευρωπαϊκή αγορά, χαρακτηρίζεται από δυναμικές γραμμές με έντονο χαρακτήρα. Στο εσωτερικό συναντάμε την πιο high tech εικόνα που είδαμε ποτέ στο κορεάτικο SUV. Δύο μεγάλες οθόνες, μαύρα διακοσμητικά, λεπτομέρειες αλουμινίου, όλα δένουν μεταξύ τους αποπνέοντας ποιότητα και πολυτέλεια.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ KIA SPORTAGE ΕΔΩ

Στην Ελλάδα θα το γνωρίσουμε για πρώτη φορά στην έκθεση Αυτοκίνηση & Electromobility 2021, από τις 23 έως τις 31 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι τιμές του, ενώ το βιβλίο παραγγελιών θα ανοίξει. Εκτιμάται ότι οι πρώτοι ιδιοκτήτες θα παραλάβουν τα αυτοκίνητα με την εκκίνηση του νέου έτους.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...