Τα ηχεία της BMW iX έχουν πραγματικά διαμάντια μέσα τους!

Ο καρπός της συνεργασίας των Bowers & Wilkins και BMW αφορά ένα ηχοσύστημα «διαμάντι»! Κυριολεκτικά και μεταφορικά...

  • -
  • -

Η νέα BMW iX είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που εξοπλίζεται με τα Diamond Dome tweeters της Bowers & Wilkins, πρoσφέροντας κορυφαία ποιότητα ήχου. Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρών θα έχει συνέχεια με στόχο τη δημιουργία του κορυφαίου ηχοσυστήματος που θα έχει τοποθετηθεί ποτέ σε αυτοκίνητο παραγωγής!

Στο εσωτερικό του ηλεκτρικού iX έχουν τοποθετηθεί 5 ηχεία Aramid Fiber μεσαίων συχνοτήτων τοποθετημένα όσο πιο ψηλά γίνεται, 3 Aluminum Dome tweeters και 2 tweeter Diamond Dome, για την κατασκευή των οποίων χρησιμοποιούνται διαμάντια! Καλά διαβάσατε! Βλέπετε, η εξαιρετική στιβαρότητα του συγκεκριμένου υλικού βοηθά στον καθαρό ήχο.

Οι καινοτομίες δεν σταματάνε εδώ, αφού στα προσκέφαλα των καθισμάτων έχουν τοποθετηθεί επιπλέον 8 ηχεία για μεγαλύτερο ακουστικό «βάθος», προσφέροντας παράλληλα δυνατότητα εξατομικευμένης ρύθμισης του ήχου. Ταυτόχρονα οι χαμηλές συχνότητες θα μεταδίδονται από τα 4DShakers που είναι τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία της καμπίνας, έτσι ώστε να διαχέουν το μπάσο ομοιόμορφα. H BMW iX με το μοναδικό ηχοσύστημα Bowers & Wilkins 800 θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...