Έως που μπορεί να φτάσει η νέα Mustang Mach-E με μία φόρτιση;

Η νέα Mustang Mach-E μπορεί με μία φόρτιση να ταξιδέψει από οποιαδήποτε πρωτεύουσα της Ευρώπης σε μία παραλιακή πόλη!

  • -
  • -

Με τις πωλήσεις των ηλεκτρικών αυτοκινήτων να έχουν αυξηθεί πάνω από 50% μέχρι τα μέσα Αυγούστου συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο του 2020, είναι δεδομένο πως αρκετοί κάτοικοι της Ευρώπης χρησιμοποίησαν φέτος ηλεκτρικά οχήματα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Στη Ford πραγματοποίησαν μία ενδιαφέρουσα έρευνα με αφορμή τη θερινή περίοδο, σχετικά με τη νέα Mustang Mach-E και την αυτονομία που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, έχοντας ως σημείο αναφοράς την έκδοση με την αυτονομία των 610 km διαπίστωσαν πως από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα μπορείς να ταξιδέψεις σε παραλιακό θέρετρο με μία μόλις φόρτιση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ MUSTANG MACH-E ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ

Ακόμα και από μία πρωτεύουσα όπως η Πράγα στην Τσεχία που περιβάλλεται από ξηρά, η Mustang Mach-E μπορεί να μεταφέρει μία οικογένεια χωρίς στάση για φόρτιση μέχρι την Szczecin Beach, περίπου 500 km βόρεια της Πολωνίας. Στη χώρα μας, κάτι τέτοιο είναι ακόμα πιο εύκολο, αφού είναι εύκολο να βρεις ένα παραθαλάσσιο θέρετρο σε απόσταση κατά πολύ μικρότερη των 100 km. Παράλληλα, με το δίκτυο φόρτισης FordPass Charging Network που προσφέρει συμβατούς σταθμούς φόρτισης σε προσβάσιμα παραθαλάσσια θέρετρα από τις πρωτεύουσες των περισσοτέρων χωρών, οι ιδιοκτήτες της Mustang Mach-E μπορούν να διασφαλίσουν πως θα έχουν αρκετή ηλεκτρική ενέργεια για την επιστροφή στο σπίτι.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα στην περίπτωση της Mustang Mach-E είναι το EV Trip Planner στο FordPass app, με τη συγκεκριμένη εφαρμογή να υπολογίζει τη διαδρομή και, με βάση το τρέχον επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας της Mustang Mach-E, προγραμματίζει τις όποιες στάσεις φόρτισης χρειαστούν. Δείτε το σχετικό γράφημα και τις σχετικές αποστάσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...