Range Rover Sport SVR Ultimate: Το ισχυρότερο Land Rover που φτιάχτηκε ποτέ είναι γεγονός

Η απόλυτη έκδοση επιδόσεων του Range Rover Sport ονομάζεται SVR Ultimate και φτάνει στα 100 χλμ./ώρα μέσα σε μόλις 4,5 δευτερόλεπτα.

  • -
  • -

Η Land Rover αρέσκεται στην κατασκευή μοναδικών εκδόσεων για τα Range Rover και αυτή τη φορά, ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Πρόκειται για την ταχύτερη και ισχυρότερη έκδοση παραγωγής που έχουμε δει ποτέ σε μοντέλο της βρετανικής μάρκας, χάρη σε έναν τούρμπο V8 βενζινοκινητήρα των 5.0 λίτρων με απόδοση 575 ίππων και 700 Nm ροπής.

Τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε μόλις 4,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 283 χλμ./ώρα. Η έκδοση Ultimate διαφοροποιείται και οπτικά. Τα αποκλειστικά χρώματα Maya Blue και Marl Grey δίνουν έναν ξεχωριστό τόνο στην κατασκευή, ιδιαίτερα με τις κρυσταλλικές νιφάδες που κρύβονται μέσα σε αυτά, δημιουργώντας μια μοναδική λάμψη όταν πέσει πάνω τους φως.

Ένα ακόμη μαύρο χρώμα διατίθεται στον κατάλογο, ωστόσο αυτό δεν δημιουργεί την όμορφη αντίθεση με την οροφή, τη μάσκα, τις ζάντες, τους καθρέπτες και τις εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα, λεπτομέρειες που είναι βαμμένες όλες σε μαύρο χρώμα. Ενδιαφέρουσα πινελιά, το λευκό περίγραμμα στα μαύρα γράμματα “Range Rover” που βρίσκονται στο τελείωμα του καπό.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί ο ασπρόμαυρος χρωματισμός. Η έκδοση SVR Ultimate διαθέτει ελαφρύτερα καθίσματα, μεταλλικά paddles αλλαγής ταχυτήτων πίσω από το τιμόνι, αλλά και σήματα με το όνομα της έκδοσης να υπενθυμίζουν τη διαφορετικότητά της. H Land Rover έχει αρχίσει ήδη να δέχεται παραγγελίες για το νέο Range Rover Sport SVR Ultimate και επιβεβαιώνει ότι υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος επιλογών για την πλήρη εξατομίκευση κάθε αυτοκινήτου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...