Top 10 μοντέλα 15-21 Αυγούστου

Το γαλλικό premium SUV κατακτά και πάλι την κορυφή

  • -
  • -

Αν και περιστασιακά κατεβαίνει θέσεις στη λίστα των πιο δημοφιλών μοντέλων, το Peugeot 2008 έχει πάντα τον τρόπο να ανακτά το χαμένο έδαφος. Αυτή την εβδομάδα, το ενδιαφέρον των αναγνωστών του GOCAR συγκεντρώθηκε και πάλι στο SUV με σήμα το λιοντάρι, κερδίζοντας δύο θέσεις στην κατάταξη. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Ford Puma, το οποίο επίσης ανέβηκε τρεις θέσεις (ήταν πέμπτο την προηγούμενη εβδομάδα), ενώ σταθερά στην τρίτη θέση βρίσκεται το Toyota Yaris Cross, το οποίο δεν ανέβηκε, αλλά ούτε και κατέβηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Τέταρτο συναντάμε το Hyundai Kona. Το κορεάτικο SUV αποχαιρέτησε την έβδομη θέση στην οποία βρισκόταν πριν από επτά ημέρες και κάθισε λίγο εκτός του «βάθρου». Πίσω του, υπάρχουν δύο ακόμη μοντέλα της ίδιας εταιρείας: το Bayon 5ο και το Tucson 6ο, δείχνοντας ότι τα SUV της Hyundai είναι πάρα πολύ δημοφιλή. Έβδομο έπεσε το Nissan Qashqai το οποίο ήταν πρώτη τον προηγούμενη εβδομάδα και στην όγδοη θέση έχουμε το Peugeot 3008. Οι δύο τελευταίες θέσεις συμπληρώνονται από το Suzuki Vitara Hybrid στην ένατη και το Toyota Yaris στη δέκατη. Αξίζει να τονίσουμε ότι το Toyota Yaris είναι το μοναδικό μη SUV μοντέλο στο Top 10 αυτής της εβδομάδας.

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

Peugeot 2008

Ford Puma

Toyota Yaris Cross

Hyundai Kona

Hyundai Bayon

Hyundai Tucson

Nissan Qashqai

Peugeot 3008

Suzuki Vitara Hybrid

Toyota Yaris

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...