Cupra Leon: Δείτε αναλυτικά τιμές & εξοπλισμό για όλες τις εκδόσεις

Ένα σπορ hatchback που γοητεύει, διαθέσιμο με 245 ή 300 ίππους και δυνατότητα επιλογής Plug-In Hybrid συστήματος κίνησης.

  • -
  • -

Η Cupra έχει μπει πολύ δυναμικά στην αγορά της Ευρώπης και ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της είναι το Leon. Η σπορ ταυτότητά του τονίζεται τόσο στην εξωτερική εμφάνισή του, όσο και στο στήσιμο του αυτοκινήτου, ενώ φυσικά συνοδεύεται από ισχυρά συστήματα κίνησης με προτεραιότητα τις επιδόσεις.

Διατίθεται σε τρεις εκδόσεις, όλες με διαφορετικό χαρακτήρα, καλύπτοντας όποιον ζητά ένα hatchback για καθημερινή χρήση αλλά και στιγμές οδηγικής απόλαυσης. Στη βάση της γκάμας υπάρχει η Plug-In Hybrid πρόταση με τον τετρακύλινδρο τούρμπο 1.4 TSI και έναν ηλεκτροκινητήρα, που συνδυαστικά αποδίδουν 204 ίππους.

Ψηλότερα, το ίδιο σύνολο έρχεται με 245 ίππους, ενώ στην κορυφή αναλαμβάνει δράση ο επίσης τετρακύλινδρος τούρμπο 2.0 TSI με 300 ίππους και χωρίς Plug-In Hybrid τεχνολογία. Αργότερα αναμένεται ακόμη μια έκδοση με τον 2.0 TSI ρυθμισμένο στα 245 άλογα, όπως ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση του Volkswagen Golf GTI. Κοινός παρονομαστής όλων των εκδόσεων είναι το αυτόματο σασμάν διπλού συμπλέκτη DSG, με έξι σχέσεις στα Plug-In Hybrid μοντέλα και επτά στο 300άρι.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να κάνετε κλικ και να δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα τεχνικά στοιχεία/επιδόσεις και τον εξοπλισμό για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Τέλος, μην ξεχνάτε πως στη ΣΥΓΚΡΙΣΗ μπορείτε να συγκρίνετε έως και 4 διαφορετικά μοντέλα/εκδόσεις.

Τιμοκατάλογος Cupra Leon 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...