Volkswagen Super Bugger: Συνδυάζει τα περισσότερα πλεονεκτήματα ενός τροχόσπιτου με μικρό μήκος και όγκο

Τα μοναδικά κοινά σημεία με το εργοστασιακό Beetle να είναι το καπό και τα φανάρια!

  • -
  • -

Το VW Beetle Super Bugger είναι το τέλειο παράδειγμα ενός ιδανικού τροχόσπιτου για μέχρι 2 άτομα. Η ιδέα της τροποποίησης του VW Beetle προήλθε από μία εταιρία στην Καλιφόρνια το 1970 και ο πρώτος που την υλοποίησε ήταν ο Lloyd Smith, στο αυτοκίνητο του, που ήταν ένα VW Beetle του 1969.

Πιο συγκεκριμένα, στο εξωτερικό του VW άλλαξαν σχεδόν τα πάντα αφού μόνο το καπό και τα μπροστινά φανάρια παρέμειναν αναλλοίωτα. Το ίδιο έχει συμβεί στο εσωτερικό με το πάτωμα να έχει επενδυθεί με μια δίχρωμη μοκέτα χρώματος μπεζ με καφέ και το πίσω μέρος να έχει κατασκευαστεί από ξύλο. Επιπλέον, υπάρχει παραθυράκι εξαερισμού στην οροφή και για την ψυχαγωγία των επιβαινόντων εξοπλίζεται με AM/FM/ CB radio.

Περνώντας στο μηχανολογικό κομμάτι, ο κινητήρας που φωλιάζει στο πίσω μέρος του αυτοκινούμενου είναι δανεισμένος από το Super Beetle του 1973 και είναι τετρακύλινδρος σε σειρά με χωρητικότητα 1,6 λίτρα. Η κίνηση μεταφέρεται στους τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 4 σχέσεων και η ανάρτηση έχει αλλαχθεί με άλλη για να αντέχει το επιπλέον βάρος που έχει προστεθεί στο αυτοκίνητο.

Για την ιστορία, το Beetle Bugger πουλήθηκε στην δημοπρασία της Ιντιανάπολις για 16.700 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...