Bronco η Ford; Bronto η Lada! Η νέα έκδοση του Niva που είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει… [Video]

Δείτε τι καινούριο φέρνει η νέα έκδοση του αειθαλούς 4x4

  • -
  • -

Μπορεί να γίνεται πολλή συζήτηση τελευταία για το νέο Ford Bronco, ωστόσο η Lada πάντα βρίσκει τρόπο να τραβά το ενδιαφέρον μας και αυτή τη φορά το κάνει με το νέο…Bronto. Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη ονομασία δεν είναι καινούρια αλλά υπήρχε και παλιότερα ως έκδοση του αειθαλούς και πολύαγαπημένου Niva, η οποία τώρα επιστρέφει.

Το νέο μοντέλο παραμένει προσηλωμένο στο να «οργώνει» τις πιο δύσβατες off-road διαδρομές, καθώς δεν έχει καμία αλλαγή στα παραδοσιακά και δοκιμασμένα μηχανικά του μέρη. Αντίθετα προσθέτει άνεση και πολυτέλεια, συν ένα πιο περιπετειώδες στιλ στην εμφάνισή του.

Αναλυτικότερα, το νέο Bronto θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδοχές. Η πρώτη ονομάζεται Luxe, η οποία θα έχει μεταλλικούς προφυλακτήρες και ζάντες 15 ιντσών. Η δεύτερη θα ονομάζεται Prestige και θα είναι η πιο «καθαρή» off-road εκδοχή του Niva, με στιβαρούς πλαστικούς προφυλακτήρες, προστασίες για τις πλαϊνές ποδιές και φώτα ομίχλης. Κοινό στοιχείο των δυο εκδόσεων σαν προαιρετικός εξοπλισμός είναι τα LED φώτα οροφής και το camouflage εξωτερικό χρώμα.

Στο εσωτερικό εντοπίζονται οι περισσότερες διαφοροποιήσεις. Η καινούργια κεντρική κονσόλα , τα θερμαινόμενα και πιο άνετα καθίσματα και η καλύτερη ηχομόνωση είναι μερικά από τα καινούργια στοιχεία στον εσωτερικό διάκοσμο του Bronto. Στάνταρ είναι και το air-condition!

Ο κινητήρας που κινεί το ρώσικο μοντέλο θέτει ως κύριο στόχο την αξιοπιστία και την αντοχή στον χρόνο. Πρόκειται για το γνωστό 4κύλινδρο σύνολο των 1,7 λίτρων με ονομαστική ισχύ 83 hp. Η κίνηση μεταδίδεται και στους 4 τροχούς μέσω του χειροκίνητου κιβωτίου 5 σχέσεων.

Εσείς αλήθεια τι θα επιλέγατε; Lada Bronto ή Ford Bonco; Πείτε μας στο παρακάτω poll


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...