Το νέο Nissan Qashqai κατέφθασε στις ελληνικές εκθέσεις

Η 3η γενιά του ιαπωνικού SUV είναι έτοιμη να συνεχίσει στα επιτυχημένα χνάρια των προγόνων της

  • -
  • -

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά η εμπορική διάθεση του ολοκαίνουργιου Qashqai, καθώς οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν πλέον τη δυνατότητα να το δουν από κοντά, σε μια από τις εκθέσεις του επίσημου δικτύου εμπόρων της Nissan, σε όλη την Ελλάδα. Πάνω από τρία εκατομμύρια Qashqai έχουν πουληθεί από το 2007, όταν η Nissan δημιούργησε την συγκεκριμένη κατηγορία. Αντίστοιχα στην Ελλάδα, το Nissan Qashqai καταρρίπτει το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο, έχοντας πωληθεί σχεδόν 40 χιλιάδες κομμάτια του μοντέλου, από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς.

Υποστηρίζοντας τον στόχο της Nissan να επιτύχει 50%εξηλεκτρισμένεςπωλήσεις στην Ευρώπη έως το 2024, το νέο Nissan Qashqai δεν θα είναι διαθέσιμο μόνο με τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T εξοπλισμένο με υβριδική τεχνολογία, αλλά και με το e-POWER, το καινοτόμο σύστημα μετάδοσης κίνησης της Nissan, που αντλεί τεχνολογίες από το ηλεκτρικό Nissan LEAF.

Με εκδόσεις τόσο 2WD όσο και 4WD, καθώς και με το χειροκίνητο 6τάχυτο ή το νέο  Xtronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων, όπως και με την ηλεκτροκίνηση που φέρνει το εκλεπτυσμένο e-POWER, το Qashqai σκοπεύει να καλύψει κάθε απαίτηση του υποψήφιου αγοραστή, με την οδηγική απόλαυση να βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε κινητήριας έκδοσης του μοντέλου.

Θυμίζουμε πως τα πακέτα εξοπλισμού είναι πέντε (Elite, Premium, N-Connecta, N-Connecta Feel και Techna) με τις τιμές να ξεκινούν από τις 24.490 ευρώ. Δείτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο αλλά και τι προσφέρει η κάθε έκδοση πατώντας εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...