Σπάνιο Golf GTI IV με μόλις 12,8Km. Θα το αγόραζες;

Είναι επετειακή έκδοση για τα 25 χρόνια του ονόματος GTI

  • -
  • -

Το συγκεκριμένο Golf MK4 GTI πωλήθηκε τον Οκτώβριο του 2002 και έκτοτε, μάλλον δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ! Αποτελεί επετειακή έκδοση για τα 25 χρόνια του ονόματος GTI και έχει μόλις 12,8 Km στο οδόμετρό του - σαν να βγήκε μόλις από το εργοστάσιο. Το αυτοκίνητο αυτό εμφανίζεται στην δημοπρασία του Silverstone Auctions και έχει σειρά παραγωγής Νο 718.

Οι διαφοροποιήσεις που έχει η συγκεκριμένη έκδοση από την «απλή» αφορούν τα δίχρωμα καθίσματα Recaro, τα μεγαλύτερα εμπρόσθια φρένα και την ενισχυμένη ανάρτηση. Η τελευταία έχει πιο σκληρή ρύθμιση και τοποθετεί το αυτοκίνητο χαμηλότερα. Ένα επιπλέον προνόμιο της επετειακής έκδοσης αποτελούν οι ασημί ζάντες BBS, διαστάσεων 18Χ7,5.

Κάτω από το καπό του VW GTI, εδράζεται ο γνωστός 4κύλινδρος 20βάλβιδος κινητήρας, με χωρητικότητα 1,8 λίτρα. Η ονομαστική του ισχύς είναι 180 hp και η μέγιστη τιμή ροπής 235 Nm. Η κίνηση γίνεται μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων. Δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή εκκίνησης του, αλλά με βάση την σπανιότητα του αυτοκινήτου όπως και το ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση αναμένεται να εκτινάξει στα ύψη την τελική τιμή αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...