Ποια μάρκα προσφέρει αυτές τις απίστευτες ανέσεις λιμουζίνας;

Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί το 2022 και θα πολύ πιο προσιτό από μια S-Class

  • -
  • -

Εντάξει, δεν είναι λιμουζίνα, είναι πολυμορφικό. Οι ανέσεις και η πολυτέλεια που προσφέρει όμως, είναι επιπέδου λιμουζίνας. Πρόκειται για το νέο Kia Carnival Hi και έρχεται με πολλές καινοτομίες στον τομέα της άνεσης. Το νέο Κορεάτικο μοντέλο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022 και θα ανταγωνίζεται αυτοκίνητα όπως η Mercedes-Benz V-Class, ωστόσο είναι μάλλον απίθανο να το δούμε στην Ελλάδα.

Πάμε να δούμε όμως τι το κάνει ξεχωριστό για να ασχοληθούμε μαζί του. Στις πίσω θέσεις η άνεση και η πολυτέλεια πρωταγωνιστούν με έξυπνους χώρους και κάποιες καινοτομίες που κάνουν κάθε διαδρομή ξεχωριστή για τους επιβαίνοντες αυτού του Kia. Πιο αναλυτικά, τα πίσω καθίσματα είναι παρόμοια με εκείνα της πρώτης θέσης των αεροπλάνων και ελέγχονται ηλεκτρονικά από το κινητό τηλέφωνο ή την οθόνη 7ιντσών που βρίσκεται ανάμεσα στις δύο θέσεις. Η τελευταία είναι επίσης υπεύθυνη για την προσαρμογή του φωτισμού, του κλιματισμού και της smartTV των 21,5 ιντσών.

Ταυτόχρονα, στο πίσω μέρος υπάρχει αποθηκευτικός χώρος για τα παπούτσια, ποτηροθήκες, χώρος ψύξης ή θέρμανσης για τα ροφήματα και ειδική συσκευή μασάζ για τα πόδια των επιβατών. Η τιμή για την απόκτηση του κορεάτικου πολυτελούς πολυμορφικού στις ΗΠΑ, με βάση τις σημερινές αξίες συναλλαγών, θα κυμανθεί κατά 29.000 ευρώ χαμηλότερα της Mercedes S-Class δηλαδή περίπου στις 64.000 ευρώ. Γράψτε μας την γνώμη σας για το νέο Kia Carnival Hi στα σχόλια από κάτω.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...