TOP 10 Μοντέλα 3 – 9 Ιουλίου

TOP 10 Μοντέλα 3 – 9 Ιουλίου

Η κορυφή μπορεί να μην άλλαξε χέρια, αλλά στην υπόλοιπη κατάταξη είχαμε μία σειρά από αλλαγές, όπως και μία νέα είσοδο

  • -
  • -

Μπορεί η σειρά στην κορυφή της κατάταξης με τα TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ για την εβδομάδα που πέρασε να μην άλλαξε, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τις υπόλοιπες θέσεις. Το Hyundai Kona παρέμεινε για ακόμα μία εβδομάδα στην κορυφή, με το Peugeot 2008 να ακολουθεί δεύτερο, την ώρα που το Hyundai Tucson διατηρήθηκε στην 3η θέση.

Πιο πίσω, το Ford Puma ξεπέρασε το Toyota Yaris Cross, το οποίο και κλείνει την πρώτη πεντάδα. Εκτός από τα τρία πρώτα μοντέλα της κατάταξης, το Dacia Duster ήταν το μοναδικό αυτοκίνητο που διατήρησε τη θέση του στην κατάταξη, παραμένοντας έκτο. Στην 7η θέση συναντάμε τη μοναδική νέα είσοδο για την εβδομάδα που πέρασε, και συγκεκριμένα το νέο Bayon. Το τρίτο μοντέλο της Hyundai στην πρώτη δεκάδα! Άνοδο σημείωσε και το Suzuki Vitara Hybrid, που από την 10η σκαρφάλωσε στην 8η θέση, την ώρα που το Peugeot 3008 έπεσε στην 9η. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει το Kia Stonic, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως για ακόμα μία εβδομάδα όλα τα μοντέλα στο TOP 10 ανήκουν στην κατηγορία των SUV!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

 

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...