Η Volkswagen φέρνει ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού για τα μοντέλα ID

Το ID.3 θα κάνει την αρχή, με το ID.4 να ακολουθεί λίγο αργότερα

  • -
  • -

Η Volkswagen μόλις ανακοίνωσε πως έρχονται οι πρώτες σημαντικές ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού για τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα ID.3 και ID.4. Το πρώτο αυτοκίνητο που θα επωφεληθεί από αυτό το πρώτο update με την κωδική ονομασία ID.Software2.3, θα είναι το ID.3 ξεκινώντας από τα τέλη Ιουλίου. Τα ID.4 και ID.4 GTX – όπως επίσης και όλα τα μελλοντικά μοντέλα ID. – θα ακολουθήσουν αργότερα.

Σε αυτή την πρώτη αναβάθμιση βρίσκουμε μεταξύ άλλων, νέες λειτουργίες φωτισμού, καλύτερο έλεγχο των εμπρός φωτιστικών σωμάτων στην αυτόματη λειτουργία και βελτιστοποιημένο λογισμικό για το infotainment. Χάρη στην νέα MEB πλατφόρμα την οποία χρησιμοποιεί η Volkswagen για τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα της, μπορούν να αναβαθμιστούν έως και 35 διαφορετικά σημεία του αυτοκινήτου, αποκλειστικά από ασύρματες ενημερώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ VOLKSWAGEN ID.3 1ST EDITION

Η γερμανική εταιρεία έχει υποσχεθεί πως θα πραγματοποιεί αναβαθμίσεις στο λογισμικό των μοντέλων ID. κάθε 12 εβδομάδες. Σε αυτές θα βρίσκουμε, όχι μόνο διαφοροποιήσεις στα συστήματα του οχήματος, αλλά και βελτιώσεις βασισμένες στο feedback που λαμβάνει η εταιρεία από τους ιδιοκτήτες.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...