Αυτοκίνηση 2021 – Έρχεται στο Metropolitan Expo

Δες πότε θα πραγματοποιηθεί

  • -
  • -

Η Αυτοκίνηση 2021 επιστρέφει ανανεωμένη, αναβαθμισμένη και με περισσότερες νέες πρεμιέρες από ποτέ. Σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές, φέτος θα διεξαχθεί στο Metropolitan Expo, το μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο της Ελλάδας.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική διοργάνωση που χαίρει της καθολικής αποδοχής των εισαγωγέων αντιπροσώπων, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε επιπλέον να εκτυλίσσεται ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, όπως παράλληλα events σε συνεργασία με εταιρείες κολοσσούς του κλάδου, test-drives νέων μοντέλων, διοργάνωση θεματικών ομιλιών από επαγγελματίες του χώρου, καθώς και ένα συνέδριο παγκοσμίου βεληνεκούς.

Η Αυτοκίνηση 2021, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 23 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, προσδοκά, σύμφωνα με τους διοργανωτές, να μετατρέψει την Αθήνα, τις ημέρες διεξαγωγής της, σε ένα future innovative hub σε ό,τι αφορά στον κόσμο των μετακινήσεων και του αυτοκινήτου.

Ιδιαίτερα σημαντικό θα ήταν να αναφέρουμε πως η έκθεση θα φιλοξενήσει χιλιάδες στοχευμένους επισκέπτες. Βασικός στόχος της ομάδας διοργάνωσης της Αυτοκίνησης 2021 είναι να μας μυήσει στον κόσμο των εξελίξεων της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Η ολιστική προσέγγιση της διευρυμένης θεματικής της μετακίνησης θα είναι ο κορμός της έκθεσης. Ηλεκτροκίνηση, εναλλακτικές μορφές μετακίνησης, αυτόνομη οδήγηση, πρωτότυπα οχήματα, νέες τεχνολογίες και εφαρμογές του μέλλοντος, έξυπνες πόλεις αλλά κυρίως η οικολογική μετακίνηση, θα αποτελέσουν μέρος των θεματικών της, έχοντας πάντα στον επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...