Τα 10 ηλεκτρικά μοντέλα με την μεγαλύτερη αυτονομία στην ελληνική αγορά

Υποψιάζεσαι ποιο έρχεται στην πρώτη θέση;

  • -
  • -

Η αυτονομία και οι σταθμοί φόρτισης, ίσως να είναι και η μεγαλύτερη «σπαζοκεφαλιά» για όσους επιθυμούν να κάνουν την μετάβαση στην πλήρως εξηλεκτρισμένη εποχή της αυτοκίνησης. Όταν σε αρκετές περιπτώσεις, η αυτονομία ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου ξεπερνά οριακά τα 200 km ή και πολλές φορές ούτε αυτά, δεν είναι λίγοι που θα αποθαρρυνθούν και θα κάνουν μία πιο “safe” επιλογή που χρησιμοποιεί θερμικό κινητήρα.

Με την τεχνολογία όμως να εξελίσσεται καθημερινά, οι επιλογές που επιτρέπουν εκατοντάδες ξέγνοιαστα χιλιόμετρα, με μία μόλις φόρτιση, πληθαίνουν όλο και περισσότερο. Με αφορμή αυτή την σκέψη, ανατρέξαμε στον αναλυτικό κατάλογο του GOELECTRIC, όπου περιέχει όλα τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα που διατίθενται αυτή την στιγμή προς πώληση στην χώρα μας και βρήκαμε τα 10 κορυφαία από πλευράς αυτονομίας για να σας τα παραθέσουμε όλα μαζί, σε ένα άρθρο.

Πατώντας πάνω στο όνομα ή την φωτογραφία του κάθε μοντέλου μπορείτε να δείτε όλες τις εκδόσεις, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τον εξοπλισμό και την τιμή τους. Αφού φτάσετε στο νούμερο 1, ψηφίστε στην συνέχεια αυτό που προτιμάτε στο poll που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου.

 

10. Kia e-Niro –  έως 455 km
e-niro



9. BMW iX3 – έως 460 km
ix3



8. Skoda Enyaq iV – έως 510 km
enyaq

 

7. Audi Q4 e-tron – έως 520 km
q4

 

6. Volkswagen ID.4 – έως 520 km
id4

 

5. Tesla Model X – έως 547 km
modelx

 

4. Volkswagen ID.3 – έως 550 km
id.3

 

3. Tesla Model 3 – έως 580 km
model3

 

2. Ford Mustang Mach-E – έως 610 km
mach e

 

1.  Tesla Model S – έως 837 km
model s

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...