Σε ποιο αυτοκίνητο το τιμόνι εξελίχθηκε από ειδήμονες του gaming;

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε παιχνίδια προσομοίωσης

  • -
  • -

Η Bentley προετοιμάζεται σκληρά για να καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ στην ανάβαση Pikes Peak. Για να επιτευχθεί χρόνος κάτω των 9 λεπτών και 36 δευτερολέπτων, πρέπει κάθε εξάρτημα της Bentley Continental GT3 να μελετηθεί εξονυχιστικά. Γι’ αυτό η εταιρία ζήτησε την βοήθεια της Fanatec ώστε, οι ειδήμονες του gaming να βοηθήσουν στην εξέλιξη αυτού του πολύπλοκου τιμονιού. Η κατασκευή είναι αρκετά ελαφριά και προκειμένου να επιτευχθεί αυτό χρησιμοποιήθηκε ανθρακόνημα.

Πάνω στο τιμόνι υπάρχουν αρκετά κουμπιά που μπορούν να επηρεάσουν πολλά πράγματα στον χειρισμό και τη λειτουργία του αυτοκινήτου. Φυσιολογικά, όπως στα περισσότερα αγωνιστικά οχήματα υπάρχει μια οθόνη πάνω στο τιμόνι που ενημερώνει τον οδηγό για την επιλεγμένη σχέση αλλά δεδομένα της οδήγησης.

Εκτός από τη Bentley, αυτό το τιμόνι μπορεί να βρεθεί και σε οποιοδήποτε δωμάτιο έχει παιχνίδια προσομοίωσης. Τι εννοούμε; Μπορεί όποιος θελήσει να το αγοράσει και να πάρει ένα δείγμα του πως είναι να κάθεσαι πίσω από το τιμόνι της ContinentalGT3.

Να θυμίσουμε πως η Continental GT3 κινείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα 4 λίτρων. Η απόδοση του υπολογίζεται ότι ξεπερνάει τους 750 ίππους και η ροπή του τα 1000 Nm. Φυσικά, συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, στο οποίο η επιλογή της κατάλληλης σχέσης γίνεται από τα paddles που υπάρχουν στο πίσω μέρος του τιμονιού. Εσείς θα το αγοράζατε το συγκεκριμένο τιμόνι;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...