GOCAR Magazine #91: Συμμετείχαμε στο Historic Acropolis Regularity Rally

Κατέβασε το νέο τεύχος του GOCAR Magazine και διαβάστε για τη συμμετοχή μας στο Διεθνές Historic Regularity Rally με Renault 4L

  • -
  • -

Το νέο τεύχος του GOCAR Magazine είναι ήδη στον αέρα με πλούσια θεματολογία που μπορείτε να βρείτε δωρεάν μόνο στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας περιοδικού! Με τον Μιχάλη Γεωργιάδη να έχει φορέσει νωρίτερα αγωνιστική φόρμα λαμβάνοντας μέρος με Speedcar XTrem στην αυλαία του Παν.Π.Crosscart, οι Γιάννης Τσιγκρής και Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης πήραν γεύση από μία τελείως διαφορετική μορφή αγώνα. Συγκεκριμένα, με τη στήριξη του ΑΣΜΑ που είχε την ευθύνη οργάνωσης του αγώνα, «έβαψαν» το Renault 4L με τα χρώματα του GOCAR και βρέθηκαν στην αφετηρία του Διεθνές Historic Acropolis Regularity Rally. Καμία σχέση η μάχη με το χρονόμετρο, αν και σε αρκετά σημεία νόμιζε κανείς ότι κυνηγούν τον απόλυτο χρόνο…  Σε κάθε περίπτωση ήταν μία μοναδική εμπειρία για την οποία μπορείτε να διαβάσετε αποκλειστικά μέσα από τις σελίδες του GOCAR Magazine, ενώ μέσα από ένα ολιγόλεπτο βίντεοβλέπουμε το κλίμα που επικρατούσε στο εσωτερικό του «Κάτρελου».

Κατεβάστε το νέο τεύχος δωρεάν! Και αν δεν έχετε την εφαρμογή του GOCAR Magazine κατεβάστε την τώρα χωρίς χρέωση από το App Store αν έχετε iPad ή από το Play Store αν έχετε Android tablet ή smartphone, και “ξεφυλλίστε” το όπου κι αν είστε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...