GOCAR Magazine #91: Στη Φθιώτιδα με Suzuki Jimny LCV και Suzuki V-Strom 1050 XT

Κατέβασε το νέο τεύχος του GOCAR Magazine και διάβασε για την απόδραση μας στη καρδιά της Φθιώτιδας με Suzuki Jimny LCV και Suzuki V-Strom 1050 XT

  • -
  • -

Το νέο τεύχος του GOCAR Magazine είναι ήδη στον αέρα με πλούσια θεματολογία που μπορείτε να βρείτε δωρεάν μόνο στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας περιοδικού! Με τους περιορισμούς να έχουν αρθεί σχεδόν ολοκληρωτικά δεν χάσαμε την ευκαιρία να αποδράσουμε στα βουνά της Φθιώτιδας, σε μία περιοχή που κατά πολλούς αποκαλείται ευλογημένος τόπος. Το έναυσμα μας έδωσε η γκάμα της Suzuki σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Ο Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης στριμώχτηκε στο εσωτερικό του νέου Jimny LCV, που αν και πλέον χαρακτηρίζεται ως επαγγελματικό, δεν χάνει μέρος του fun χαρακτήρα του. Δίπλα, ο Γιάννης Τσιγκρής φόρεσε τον κατάλληλο εξοπλισμό και επάνω στη νέα V-Strom 1050 ΧΤ μας αποδεικνύει γιατί η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα είναι παντός εδάφους! Όλη την εμπειρία με τις δύο κατασκευές-απόδρασης, αλλά και το εξαιρετικό βίντεο μπορείτε να τα βρείτε μόνο στο νέο τεύχος του GOCAR Magazine. 

Κατεβάστε το νέο τεύχος δωρεάν! Και αν δεν έχετε την εφαρμογή του GOCAR Magazine κατεβάστε την τώρα χωρίς χρέωση από το App Store αν έχετε iPad ή από το Play Store αν έχετε Android tablet ή smartphone, και “ξεφυλλίστε” το όπου κι αν είστε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...