Αυτό είναι το αυτοκίνητο του Λευτέρη Πετρούνια

Εσένα σου αρέσει το όχημα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή των κρίκων;

  • -
  • -

Να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Αρχικά να πούμε πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιονίκη μας, Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες, με βαθμολογία 15.500 βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος κρίκων που πραγματοποιήθηκε στην Ντόχα και προκρίθηκε για τους Ολυμπιακούς του Τόκυο. Μετά από διάφορους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν τα τελευταία έτη, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 2016 είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Μια τέτοια επίδοση όμως θέλει πειθαρχία, επιμονή και πολύωρες προπονήσεις. Τι λέτε πως χρησιμοποιεί ο 30χρονος πρωταθλητής για τις μετακινήσεις του προς και από τον χώρο προπόνησης; Πρόκειται για μία Mercedes-Benz GLC 250 d 4MATIC Coupe, η οποία αποτελεί προϊόν μίας χορηγικής συνεργασίας που υπάρχει εδώ και χρόνια μεταξύ του ελληνικού αντιπροσώπου της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας και του Έλληνα αθλητή.

Το συγκεκριμένο μοντέλο χρησιμοποιεί έναν turbo 4κύλινδρο κινητήρα πετρελαίου 2,1 λίτρων με απόδοση 204 ίππους και 500 Nm ροπής. Η ισχύς περνά μέσα από ένα 9άρι αυτόματο κιβώτιο 9G-TRONIC και φτάνει και στους τέσσερις τροχούς.

petrounias

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...