Το νέο Volkswagen Multivan βραβεύεται με Red Dot για το design του

Λίγο μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του, το νέο Multivan ξεκινά την εμπορική του καριέρα με ένα από τα σημαντικότερα διεθνή βραβεία

  • -
  • -

Το νέο Volkswagen Multivan, λίγες μέρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του, κατακτά ένα σημαντικό βραβείο. Η κριτική επιτροπή των Red Dot Awards, που κάθε χρόνο βραβεύει τα καλύτερα προϊόντα της χρονιάς, επέλεξε τον διάδοχο του εικονικού Bulli, για το βραβείο “Red Dot: Best of the Best”.

Τα βραβεία Red Dot είναι ένας από τους πλέον έγκυρους και αναγνωρισμένους διαγωνισμούς design στον κόσμο. Για την εφετινή χρονιά, εταιρείες από περίπου 60 χώρες υπέβαλαν περισσότερα από 7.800 προϊόντα ως υποψήφια. Μεταξύ των παραγόντων που αξιολόγησε η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από 50 ειδικούς απ’ όλο τον κόσμο που δραστηριοποιούνται στον χώρο του design, ήταν ο βαθμός καινοτομίας, η λειτουργικότητα, η εργονομία, η ανθεκτικότητα, η οικολογική συμβατότητα, η ποιότητα και οι συμβολικές και συναισθηματικές πτυχές των προϊόντων.

Το Multivan θυμίζουμε πως χρησιμοποιεί πλέον την πλατφόρμα MQB του Ομίλου Volkswagen, την οποία βρίσκουμε και στα Seat Tarraco, Skoda Kodiaq και Volkswagen Tiguan. Αυτή η αλλαγή ανοίγει ένα μεγάλο φάσμα δυνατότητων ενσωμάτωσης νέων τεχνολογιών, στοιχείων σχεδίασης και εργονομίας, ενώ επιτρέπει στο MPV να υιοθετήσει την πρώτη του plug-in hybrid κινητήρια μονάδα.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ MPV ΕΔΩ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...