Top 10 μοντέλα 13 – 19 Iουνίου

Top 10 μοντέλα 13 – 19 Iουνίου

Μετά από πέντε εβδομάδες η κορυφή άλλαξε χέρια!

  • -
  • -

Τον τελευταίο ενάμιση μήνα αναλλοίωτη παρέμεινε η κατάσταση στην κορυφή της λίστας με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα για την εβδομάδα που πέρασε στη σελίδα του GOCAR, πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς των αυτοκινήτων που αναζητήσατε. Μετά από πέντε εβδομάδες, το Hyundai Kona είναι αυτό που κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση, αφήνοντας το Peugeot 2008 στη δεύτερη θέση. Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην 3η θέση συναντάμε το Toyota Yaris Cross, το οποίο εξακολουθεί να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του κοινού. Μία ακόμα αλλαγή στην κατάταξη, εντοπίζουμε ακριβώς πιο πίσω με το Ford Puma να περνάει μπροστά από το Hyundai Tucson, το οποίο και κλείνει την πρώτη πεντάδα.

Έκτο παρέμεινε για ακόμα μία εβδομάδα το Peugeot 3008, ενώ μία θέση κέρδισε το Dacia Duster ανεβαίνοντας 7ο. Άνοδο σημείωσε και το Nissan Qashqai, το οποίο και συναντάμε 8ο, μπροστά από τα Suzuki Vitara Hybrid και Kia Stonic που συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα. Τέλος, όπως εύκολα παρατηρεί κανείς, για ακόμα μία εβδομάδα όλα τα μοντέλα στη λίστα του TOP 10 ανήκουν στην κατηγορία των SUV.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

 

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...