Ξεκινά η παραγωγή του νέου Nissan Qashqai στο Sunderland – Τι επιφυλάσσει για τους μαθητές της Βορειονατολικής Αγγλίας;

Η συγκεκριμένη μονάδα παραγωγής γιορτάζει φέτος τα 35 χρόνια λειτουργίας

  • -
  • -

To εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland σηματοδοτεί την έναρξη της παραγωγής της τρίτης γενιάς του Qashqai, με τη δέσμευση να εμπνεύσει τις μελλοντικές γενιές που διαθέτουν ταλέντο στην αυτοκινητοβιομηχανία. Μετά από μια επένδυση ύψους 400 εκατομμυρίων στερλινών, η τελευταία γενιά του crossover, ξεκινά πλέον στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου στο Sunderland, που γιορτάζει τα 35 χρόνια του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Qashqai, από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς του πριν από 14 χρόνια,  αντιπροσωπεύει ένα στα πέντε αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν στη Βρετανία. Με αφορμή αυτό το ορόσημο, η Nissan προσφέρει σε κάθε μαθητή στη Βορειοανατολική Αγγλία την ευκαιρία να συμμετάσχει σε μια εκδήλωση του Ιδρύματος Δεξιοτήτων της  (Nissan Skills Foundation), με ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων , σχεδιασμένων για να προσελκύσουν τους νέους που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στην βιομηχανία του αυτοκινήτου.

ΜΑΘΕΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ NISSAN QASHQAI

Το έμψυχο δυναμικό του εργοστασίου έχει παρακολουθήσει χιλιάδες ώρες εκπαίδευσης για το λανσάρισμα του Qashqai, απαριθμώντας περισσότερες από 7.000 θέσεις εργασίας σε Paddington, Maple Cross, Cranfield, Lutterworth και Sunderland, καθώς και επιπλέον 24.000 στην ευρύτερη αλυσίδα εφοδιασμού του Ηνωμένου Βασιλείου και περίπου 5.000 στις αντιπροσωπείες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το Nissan Skills Foundation ιδρύθηκε το 2014 και στοχεύει στην ενθάρρυνση των νέων να σταδιοδρομήσουν στη βιομηχανία. Έχει αναπτυχθεί ώστε να περιλαμβάνει 10 εξατομικευμένες δραστηριότητες για παιδιά ηλικίας 7 έως 18 ετών, καθώς και να παρέχει πόρους για τα περιφερειακά σχολεία, προκειμένου να συμμετέχουν σε διεθνείς διαγωνισμούς STEM. Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 65.000 νέοι από την ευρύτερη  περιοχή έχουν συμμετάσχει σε μια εκδήλωση του Nissan Skills Foundation.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...