Δοκιμάζουμε 3 νέα μοντέλα με εργοστασιακό Υγραέριο (LPG): Duster, Captur & Sandero

Ίδια συνταγή – διαφορετική εκτέλεση. Εσύ ποια προτιμάς;

  • -
  • -

Οι κινητήρες διπλού καυσίμου (βενζίνης / LPG), επωφελούνται από την χαμηλή τιμή του υγραερίου και προσφέρουν απαράμιλλη οικονομία. Στο GOCAR αναγνωρίζουμε τα προνόμια ενός εργοστασιακού κινητήριου συνόλου τέτοιου είδους και γι’ αυτό φροντίζουμε να δοκιμάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές, ώστε όταν έρθει η ώρα της αγοράς του νέου σας αυτοκινήτου να έχετε μία πλήρης και εμπεριστατωμένη εικόνα, ότι είδος καυσίμου κι αν επιλέξετε.

Ο 3κύλινδρος turbo κινητήρας διπλού καυσίμου (βενζίνης / υγραερίου), 1.0 TCe 100 PS LPG που βρίσκουμε στα μοντέλα της οικογένειας Renault-Dacia έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικός σε όποιο μοντέλο κι αν έχει τοποθετηθεί. Αναβαθμίζει τις επιδόσεις ενώ, την ίδια ώρα, βοηθά στον περιορισμό της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων CO2, συνεπώς και των τελών κυκλοφορίας, ενώ χαρίζει ασυναγώνιστη αυτονομία.

Εμείς τον δοκιμάσαμε σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις και παρακάτω σας παραθέτουμε τις αναλυτικές δοκιμές των Dacia Duster και Sandero Streetway, αλλά και του B-SUV της Renault, Captur. Πατήστε πάνω στο όνομα ή την φωτογραφία του κάθε μοντέλου για να διαβάσετε και την αντίστοιχη δοκιμή. Στην συνέχεια ψηφίστε στο poll που ακολουθεί στο τέλος του post το αυτοκίνητο που σας κέρδισε περισσότερο.

 

Dacia Duster 1.0 TCe LPG
duster

 

Dacia Sandero Streetway 1.0 TCe LPG
sandero streetway

 

Renault Captur 1.0 TCe LPG
captur

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...