Αγορά SUV: Νέο Nissan Qashqai ή Hyundai Tucson;

Tο εντυπωσιακό κορεάτικο C-SUV τα βάζει με τον διάδοχο του best-seller της κατηγορίας

  • -
  • -

Τα SUV είναι η αδιαμφησβήτητη τάση της εποχής. Είτε σαν crossover, είτε για όσους έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις σε χώρους, τα C-SUV. Δεν υπάρχει λοιπόν, καλύτερη περίοδος για τους επίδοξους αγοραστές που ανήκουν στην κατηγορία που μόλις αναφέραμε, από αυτή που διανύουμε σήμερα.

Εκτός των ικανοτήτων και του prestige που μπορεί να δώσει ένα μεγαλύτερο SUV, τα δύο μοντέλα που επιλέξαμε σήμερα ξεχωρίζουν, το καθένα με τον δικό του τρόπο. Το Hyundai Tucson έχει ταράξει τα νερά χάρη στην πλήρως ανανεωμένη premium αύρα την οποία προσφέρει με όχι ιδιαίτερα υψηλό κόστος, ενώ το Nissan Qashqai αποτελεί τον διάδοχο του «βασιλιά» της κατηγορίας, με αποτέλεσμα οι προσδοκίες του κοινού να είναι ήδη υψηλές.

Τόσο το Tucson όσο και το Qashqai, ξεκινούν κάτω από τις 25.000 ευρώ και αυτές ακριβώς, τις εισαγωγικές εκδόσεις, θα συγκρίνουμε και εδώ σήμερα. Την 1.6 turbo 150 ίππων με το 48βολτο υβριδικό σύστημα στο trim “Exclusive” για το Hyundai και την επίσης mild-hybrid, 1.3 DiG-T των 140 ίππων στο trim “Elite” για το Nissan. Η διαφορά τιμής μεταξύ τους είναι μόλις 500 ευρώ, οπότε προβλέπετε οριακός αγώνας… ή όχι. Τα βάζουμε λοιπόν στην ενότητα «ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΑ» και σας τα παραθέτουμε.

Πατήστε στο παρακάτω link και δείτε δίπλα-δίπλα 140 στοιχεία τιμών, εξοπλισμού και απόδοσης. Και όταν αποφασίσετε, πείτε μας στο poll που ακολουθεί ποιο από τα δύο SUV προτιμάτε.

HYUNDAI TUCSON 1.6T 48V 150hp 2WD Exclusive ή NISSAN QASHQAI 1.3 DiG-T 140PS Hybrid Elite;
qashqai vs tucson

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...