O Σωτήρης Κοντιζάς του Master Chef πρωταγωνιστής σε διαφήμιση της Mazda [Video]

Η Mazda και ο γνωστός σεφ Σωτήρης Κοντιζάς επιτέλους ξανασμίγουν

  • -
  • -

Η σχέση του κριτή του Master Chef, Σωτήρη Κοντιζά, με την Mazda ξεκινάει από πολύ παλιά. Με πατέρα Έλληνα και μητέρα Γιαπωνέζα μεγαλώνει ανάμεσα σε Αθήνα και Τόκυο, με το πάθος των 4 τροχών και την αδιάκοπη παρουσία αυτοκινήτων Mazda στην οικογένεια. Συνδεδεμένα με τις παιδικές του αναμνήσεις, τα μοντέλα Mazda 121, Mazda 626 και Xedos 6, είναι εκείνα που τον οδήγησαν στη μεγάλη του αγάπη για την ιαπωνική εταιρεία. 

H απουσία της Mazda από την Ελληνική αγορά, για περίπου 10 χρόνια, διέκοψε τη σχέση των θαυμαστών με τη μάρκα. Πλέον η γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία είναι εδώ και η εκπροσώπηση της από τον Όμιλο Συγγελίδη, έκανε το χαμόγελο να επιστρέψει σε πολλούς φίλους της.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς. Οι βασικές αξίες της Mazda ταυτίζονται με τη δική του στάση ζωής, καθώς επιζητά τη διαρκή εξέλιξη και την υπέρβαση. Έτσι, δημιουργείται μια αυθεντική σχέση βασισμένη στο απόλυτο ταίριασμα της φιλοσοφίας Mazda με τον αντισυμβατικό σεφ.

Πίσω από το τιμόνι ενός MX-5, o Σωτήρης βιώνει αυτό που η μάρκα διαχρονικά πρεσβεύει: Jinba Ittai, ή αλλιώς την εναρμονισμένη και απόλυτη σύνδεση του οδηγού με το αυτοκίνητο. Πάρτε μια πρώτη γεύση βλέποντας το βίντεο που ετοίμασαν η ιαπωνική εταιρεία με τον γνωστό σεφ, ενώ προβλέπεται πως θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη.

Το σίγουρο είναι ότι οι παιδικές αγάπες δεν ξεχνιούνται ποτέ. “Once a Mazda, always a Mazda”.

mx5

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...