Ηλεκτρικό ή Υβριδικό SUV; Mercedes-Benz EQA ή GLA Plug-in Hybrid;

Εσύ πόσο εξηλεκτρισμένο θες το μικρό σου SUV από την Mercedes-Benz;

  • -
  • -

Η κατηγορία των SUV διάγει την καλύτερη περίοδό της, με υψηλά μερίδια πωλήσεων και έντονο ενδιαφέρον από το αγοραστικό κοινό. Τώρα σε αυτή την εξίσωση ήρθε να προστεθεί και η ηλεκτρική υπόσταση των μοντέλων, που φαίνεται με τη σειρά της να έχει… ρεύμα.

Πόσο εξηλεκτρισμένο το θες όμως το δικό σου B-SUV; Μερικώς, με την ασφάλεια ενός θερμικού κινητήρα για όταν θα θες να διανύσεις μεγάλες αποστάσεις ή πλήρως για την απόλυτη ηρεμία κάθε φορά που χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο; Όποιο από τα δύο και να είναι το ιδανικό σενάριο για εσένα, η Mercedes-Benz έχει φροντίσει. Από την μία έχουμε την άκρως αποδοτική αλλά και οικονομικής GLA 250e με τεχνολογία plug-in hybrid, ενώ για τους φίλους των αμιγώς ηλεκτροκίνητων η γερμανική εταιρεία προσφέρει την νεοφερμένη EQA.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗ EQA

Και τα δύο με compact διαστάσεις και ρεύμα να κυλάει στις φλέβες τους. Εσύ όμως ποιο προτιμάς; Πάτησε πάνω στο όνομα ή την φωτογραφία του κάθε μοντέλου και δες αναλυτικά τον κατάλογο με τις τιμές, τις εκδόσεις και τον εξοπλισμό. Στην συνέχεια ψήφισε τον δικό σου νικητή σε αυτή την μικρή ενδοοικογενειακή κόντρα στο poll που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου.

Mercedes-Benz GLA 250e
gla

 

Mercedes-Benz EQA
eqa

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...