5 νέα SUV / Crossover που μόλις ήρθαν στην Ελλάδα

Όλα εξηλεκτρισμένα από την φύση τους

  • -
  • -

Η ελληνική αγορά αυτοκινήτου μόλις υποδέχθηκε μία σειρά νέων SUV/crossover μοντέλων που έρχονται να ικανοποιήσουν όλες τις επιθυμίες. Όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, η κατηγορία με τη μεγαλύτερη ζήτηση και παράλληλα προσφορά, είναι αυτή και γι’ αυτό οι κατασκευαστές προσφέρουν πληθώρα επιλογών, τόσο σε μέγεθος ,όσο και σε μονάδες ισχύος. Τα πέντε νέα μοντέλα που ακολουθούν έχουν ήδη φτάσει στην χώρα μας και με κοινό παρονομαστή τα crossover χαρακτηριστικά, διεκδικούν μία θέση και στην δική σας λίστα αγοράς. Δείτε ποια είναι!

 

Nissan Qashqai
qashqai

Το best-seller μοντέλο της C-SUV κατηγορίας μόλις ανανεώθηκε και έφτασε στην χώρα μας με τιμές που ξεκινούν κάτω από τις 25.000 ευρώ.

 

Skoda Enyaq iV
enyaq

Το νέο Enyaq iV αποτελεί το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό SUV της τσέχικης μάρκας και πλέον προσφέρεται στην χώρα μας σε 4 διαφορετικές εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένης και της ειδικής Launch Edition.

 

Toyota Yaris Cross
yaris cross

Εκμεταλλευόμενη τη δυναμική του Yaris, η Toyota παρουσίασε την crossover εκδοχή του, η οποία αναμένεται να έχει αντίστοιχη εμπορική επιτυχία.

 

Kia XCeed
xceed

Με νέο τιμοκατάλογο και εκδόσεις, το επιτυχημένο κορεατικό crossover παραμένει στην πρώτη γραμμή της μάχης.

 

Jeep Wrangler 4xe
wrangler

Το εξηλεκτρισμένο πλέον εμβληματικό off road τροφοδοτείται από δυο ηλεκτρικά μοτέρ και ένα turbo 4κυλινδρο δίλιτρο βενζινοκινητήρα συνδυαστικής απόδοσης 375 ίππων και 637 Nm ροπής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...