Τι είπε ο CEO του Volkswagen Group για την Αστυπάλαια

Η συμφωνία που έκλεισε η Ελλάδα με τον όμιλο Volkswagen «σφράγισε» στην Αστυπάλαια και ο Herbert Diess βρέθηκε στο νησί, κάνοντας τις δικές του δηλώσεις.

  • -
  • -

Το πρώτο «πράσινο» νησί της Μεσογείου και η βιτρίνα της Ελλάδας, το μέρος που θα φέρει όλες τις καινοτομίες για την ηλεκτροκίνηση και την αποδοτικότητα, είναι η Αστυπάλαια. Με ένα προσεκτικά μελετημένο πλάνο που περιλαμβάνει από ανάπτυξη των ΑΠΕ (Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας) μέχρι καθιέρωση της ηλεκτροκίνησης στην καθημερινότητα των κατοίκων, τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ διαφορετικά στην Αστυπάλαια.

ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ Η VOLKSWAGEN ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ VOLKSWAGEN ΣΤΟ PROJECT ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ


Εκεί βρέθηκε και ο CEO του Volkswagen Group, του γερμανικού κολοσσού με τον οποίο η κυβέρνηση υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας. Ο Herbert Diess, έγραψε στο Twitter: «Η Αστυπάλαια θα καταστεί ένα εργαστήριο στο μέλλον για την απανθρακοποίηση στην Ευρώπη. Είναι υπέροχο το ότι το έργο αυτό ξεκινά σήμερα μαζί με τον Κ. Μητσοτάκη. Πρόκειται για μια τεράστια δέσμευση. Μαζί θα μεταμορφώσουμε ολόκληρο το νησί: πράσινη ενέργεια, ηλεκτρική κινητικότητα, νέες υπηρεσίες κινητικότητας». 
ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...