GOCAR Magazine #90: Κατέβασέ το Δωρεάν και ταξίδεψε μαζί μας με τα νεότερα μοντέλα της αγοράς

Ηλεκτρικά, υβριδικά, με κινητήρα βενζίνης ή υγραερίου, στο νέο τεύχος του GOCAR οδηγούμε ό,τι νεότερο και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας

  • -
  • -

Τέλος στους περιορισμούς και μέσα στο μήνα που πέρασε πήραμε τους δρόμους με τα νεότερα μοντέλα της ελληνικής αγοράς. Με δεδομένο το γεγονός ότι τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα είναι στο προσκήνιο, οδηγήσαμε τις νεότερες αφίξεις στη χώρα μας, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση σε μοντέλα που πρωταγωνιστούν στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, μέσα από τις σελίδες του GOCAR Magazine θα ενημερωθείτε και θα διαβάσετε για διαφορετικά αυτοκίνητα που θεωρούμε πως καλύπτουν όλα τα γούστα!

Όλα τα φώτα πέφτουν επάνω στη νέα αμιγώς ηλεκτρική Mercedes-Benz EQA, που έρχεται να σταθεί ως ίση απέναντι σε premium SUV μοντέλα της κατηγορίας, αλλά και στο ολοκαίνουργιο Skoda Enyaq iV, το οποίο και οδηγούμε στους ελληνικούς δρόμους! Σχεδόν την ίδια χρονική περίοδο, διαπιστώσαμε τους λόγους για τους οποίους το Volkswagen ID.4 αναδείχθηκε Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2021. Επειδή, όμως η αυτοκίνηση δεν είναι μόνο οικονομία και αποδοτικότητα, απολαύσαμε τις χαρές της οδήγησης με το νέο Cupra Leon των 245 ίππων.

Με τις υβριδικές τεχνολογίες να αποτελούν μέρος της καθημερινότητας μας, διαπιστώνουμε τις αρετές της σε τρεις διαφορετικές εκδοχές. Στην περίπτωση του Kia Sportage με τον πετρελαιοκινητήρα των 1.600 cc και το 48βολτο σύστημα, του νέου Honda Crosstar e:HEV με τα crossover χαρακτηριστικά, αλλά και σε αυτή του νέου Renault Clio E-Tech! Ενώ όσοι ενδιαφέρονται για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία μπορούν να μάθουν τα πάντα για το νέο Dacia Sandero στην έκδοση LPG.

Φυσικά, επειδή η οικονομία μπορεί και  πρέπει να συνδυαστεί με… στυλ, φωτογραφίσαμε το νέο Fiat 500 DolceVita στο κέντρο της Αθήνας με διαφορετικό τρόπο! Και λόγω του ότι η ταχύτητα «ρέει» στις φλέβες μας, δεν χάσαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στο εσωτερικό του Skoda Fabia R5 του Γιώργου Κεχαγιά για μία γρήγορη βόλτα.

Πλούσια θεματολογία που ελπίζουμε να σας κρατήσει καλή συντροφιά. Απολαύστε, λοιπόν, όλα τα παραπάνω μαζί μας στο GOCAR Magazine #90. Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχετε iPad ή από το Play Store αν έχετε Android tablet ή smartphone, και “ξεφυλλίστε” το όπου κι αν είστε!

 

GOCAR MAGAZINE #90 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

TEST

SKODA ENYAQ iV

CUPRA LEON

MERCEDES – BENZ EQA 

VOLKSWAGEN ID.4

FIAT 500 DOLCE VITA

KIA SPORTAGE 1.6D AWD 48V

HONDA JAZZ CROSSTAR 1.5 e:HEV

JEEP COMPASS 1.3T 150PS

DACIA SANDERO STREETWAY 1.0 LPG

RENAULT CILIO E-TECH

 

TREND CAR

NISSAN QASQHAI

ALFA ROMEO GIULIA GTA & GTAm

HONDA CIVIC

CUPRA BORN

HYUNDAI KONA N

SKODA FABIA

 

ΘΕΜΑΤΑ

ΣΥΝΟΔΗΓΗΣΗ SKODA FABIA R5

ΑΦΙΕΡΩΜΑ CLASSIC LANCIA 037

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...