Η ιστορία που κρύβεται κάτω από αυτή την περίεργη ρέπλικα της Gullwing

Ποια Mercedes-Benz βρίσκεται κάτω από το ρετρό αμάξωμά της;

  • -
  • -

Jaguar E-Type, Lamborghini Miura, Ferrari 250 GTO και φυσικά Mercedes-Benz 300 SL: τέσσερα από τα θρυλικά μοντέλα που βάζουν υποψηφιότητα για το ομορφότερο αυτοκίνητο όλων των εποχών!

Ο ιδιοκτήτης του εικονιζόμενου αυτοκινήτου προφανώς έχει κάνει την επιλογή του. Μόνο που μάλλον του έλειπαν τα πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια που φτάνουν σε τιμή οι γνήσιες, άριστες Gullwing. Γι’ αυτό αποφάσισε να φτιάξει τη δική του!!!

Φυσικά, δεν έχουμε να κάνουμε με μια αυθεντικό Gullwing αλλά για μία - όχι και τόσο πιστή αλλά αρκετά όμορφη - αντιγραφή της. Το μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε, είναι μια SLK 32 AMG με τον V6 των 3200 κυβικών που αποδίδει 350 ίππους και 450 Nm ροπής και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων. Το αλουμινένιο αμάξωμα δημιουργήθηκε με δεδομένα που ελήφθησαν από μια τρισδιάστατη σάρωση μιας γνήσιας W198! Μάλιστα, το συνολικό βάρος περιορίστηκε στα μόλις 882 κιλά, 400 λιγότερα από μια 300 SL.

Κατά τη γνώμη μας αποτελεί μια από τις ελάχιστες θελκτικές ρέπλικες της 300 SL, δικαιολογώντας την τιμή πώλησης που είναι στα 128,000 $. Εσείς τι λέτε; Αν μπορούσατε θα την αποκτούσατε;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...