Ο Hamilton στην 8η θέση των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών του κόσμου σύμφωνα με το Forbes

Μπορείς να φανταστείς ποια ήταν τα έσοδα του Βρετανού οδηγού μόνο για την περασμένη χρονιά;

  • -
  • -

Ο 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Lewis Hamilton, μπήκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του στο Top 10 των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών του Forbes, κατακτώντας την 8η θέση με αποδοχές ύψους 82 εκατομμυρίων δολαρίων. Η τελευταία φορά που βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα ήταν το 2017, με τα έσοδα 46 εκατομμυρίων δολαρίων να του χαρίζουν την 10η θέση της κατάταξης.

Φυσικά, ο «μισθός» του στην ομάδα της Mercedes δεν αποτελεί την μόνη πηγή εσόδων του, με τις προσωπικές του χορηγίες και συνεργασίες να αποτελούν ένα αρκετά μεγάλο μέρος των ετήσιων κερδών.

Σε άλλα νέα η φετινή λίστα περιέχει για πρώτη φορά στα χρονικά όχι έναν, όχι δύο, αλλά τέσσερις διαφορετικούς αθλητές, των οποίων τα έσοδα μόνο για τον τελευταίο χρόνο ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια δολάρια, έκαστος. Στην κορυφή έχουμε τον διάσημο από το χώρο του MMA, Conor McGregor, με κέρδη που φτάνουν τα 180 εκατομμύρια δολάρια. Οι Lionel Messi και Cristiano Ronaldo ακολουθούν στις θέσεις 2 και 3, αντίστοιχα, ενώ πιο κάτω έχουμε τους Neymar, Tom Brady και Roger Federer πριν φτάσουμε στον Lewis Hamilton της 8ης θέσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...