Μεγάλο SUV με 720 lt πορτμπαγκάζ, 130 ίππους και τιμή 30.750 € - Ποιο είναι;

Συνδυάζει κορυφαία άνεση και πρακτικότητα με υψηλή απόδοση και οικονομία καυσίμου ενώ έχει και τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος στην κατηγορία του

  • -
  • -

Τα πάντα σε αυτό το SUV συμβάλλουν σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία άνεσης: από την καινοτόμο ανάρτηση και τα αναπαυτικά καθίσματα, μέχρι την κορυφαία πρακτικότητα και ευρυχωρία της καμπίνας. Ο λόγος, για το Citroen C5 Aircross!


Τo γαλλικό SUV ενστερνίζεται τη μακρά παράδοση της Citroen και είναι το πιο άνετο μοντέλο της κατηγορίας του, χάρη στην προηγμένη ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions που απορροφά ιδανικά κάθε ανωμαλία του οδοστρώματος, αλλά και στα καθίσματα Advanced Comfort που κάνουν κάθε ταξίδι και διαδρομή ξεκούραστη και απολαυστική.

Η εξαιρετικά ευρύχωρη καμπίνα διαθέτει τρία ανεξάρτητα πίσω καθίσματα που είναι συρόμενα (150 mm), πλήρως ανακλινόμενα και έχουν ρυθμιζόμενη κλίση της πλάτης (5 θέσεις). Ο χώρος αποσκευών μπορεί να διαμορφωθεί από 580 έως 720 lt με τα καθίσματα σε όρθια θέση και εκτινάσσεται στα 1.630 lt όταν αναδιπλωθούν, τιμές που δεν έχουν αντίπαλο στην κατηγορία!

Στο κορυφαίο επίπεδο άνεσης συμβάλλει ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, με ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3’’, οθόνη αφής 8’’ στο ταμπλό για ψυχαγωγία, συνδεσιμότητα και πλοήγηση και 20 συστήματα υποβοήθησης οδηγού που κάνουν την οδήγηση πιο ξέγνοιαστη κι ευχάριστη.

Εκτός δρόμου, τα 230 mm απόστασης από το έδαφος, κορυφαία τιμή που θα ζήλευαν ακόμη και τετρακίνητα pick-up, και το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Grip Control τονώνουν τον εκδρομικό χαρακτήρα του C5 Aircross. Σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης, οι επιλογές από το πρόγραμμα προσαρμόζουν τα ηλεκτρονικά αναλόγως των συνθηκών (χιόνι, λάσπη, άμμος), ενώ υπάρχει και Hill Assist Descent για τις δύσκολες ολισθηρές καταβάσεις.

Υψηλή απόδοση και οικονομία εξασφαλίζουν οι προηγμένοι κινητήρες βενζίνης PureTech 1.2 (130 hp) και 1.6 (180 hp) και ο BlueHDi diesel 1.5 (130 hp), ενώ τις αρετές της ηλεκτροκίνησης χωρίς το άγχος της αυτονομίας προσφέρει η έκδοση Plug-in Hybrid απόδοσης έως 225 hp!

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλες τις εκδόσεις μαζί με τιμή και στοιχεία τεχνικών χαρακτηριστικών, επιδόσεων και εξοπλισμού και αν δείτε κάποιο που σας αρέσει καλύτερα να προλάβετε καθώς θα είναι διαθέσιμα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, μιας και σύντομα καταφθάνει στην χώρα μας το ανανεωμένο C5 Aircross που οδηγήσαμε πριν λίγο καιρό στην Γαλλία.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...